Ναταλί Κάκκαβα για OPEN: «Είμαστε σε καλό δρόμο να έχουμε μία συνεργασία»
«Στενοχωρήθηκα με την υποψία του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα σκοπό να πάρω οποιοδήποτε ρόλο».

Η Ναταλί Κάκκαβα παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι έχει κάνει κάποιες συναντήσεις με τη διοίκηση του OPEN.

«Είμαστε σε καλό δρόμο να έχουμε μία συνεργασία. Η διοίκηση θα αποφασίσει για το είδος της συνεργασίας μας» τόνισε αρχικά.

«Η διάθεση και των δύο πλευρών είναι να έχουμε μία πρωινή συνεργασία. Λέω ναι στην πρωινή εκπομπή του σαββατοκύριακου, εύχομαι να είμαι μέρος της ομάδας. Δεν έχω υπογράψει, δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις» πρόσθεσε η Ναταλί Κάκκαβα στη συνέχεια.

«Στενοχωρήθηκα με την υποψία του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα σκοπό να πάρω οποιοδήποτε ρόλο. Ο Γρηγόρης (Γκουντάρας) δεν θέλει να βλέπει τη γυναίκα του να στενοχωριέται. Στενοχωρήθηκε κι εκείνος μαζί μου» είπε η ίδια στη συνέχεια.

Έπειτα, αποκάλυψε ότι κεντρικός ρόλος της ζωής της είναι εκείνος της μητέρας και της συζύγου.

«Δεν διαπραγματεύομαι ότι είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή των αντρών μου. Δεν είμαι γκρινιάρα, είμαι παραπονιάρα. Όταν πρόκειται για τη μπάλα εγώ δεν υπάρχω στο οπτικό τους πεδίο. Εκεί βγάζω την γκρίνια», είπε αρχικά και στη συνέχεια αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη παραξενιά του συζύγου της, Γρηγόρη, είναι ότι αφήνει τα παπούτσια του στην είσοδο.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;