ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ | Live Streaming
Δείτε ζωντανά τον σημερινό αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε θετικά την παρουσία του στους ομίλους του Europa League. Στην πρεμιέρα αντιμετώπισε την ισπανική Βιγιαρεάλ, με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να επικρατεί πολύ άνετα στο ΟΑΚΑ, με σκορ 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Ιωαννίδης (38’) και Σπόραρ (78’), ενώ ο Παναθηναϊκός εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων δεν δέχθηκε πίεση και είχε πολύ καλή παρουσία. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα έχει δώσει τρεις αγώνες φέτος, νικώντας πολύ άνετα με σκορ 3-0 τον Βόλο, στο πρώτο παιχνίδι, ενώ έφυγε νικητής και από τα Γιάννενα, νικώντας με 1-0 τον ΠΑΣ χάρη σε γκολ του Παλάσιος. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 5-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με τον Μπερνάρ να σημειώνει χατ-τρικ και τους Αϊτόρ και Μάγκνουσον να χρίζονται, επίσης, σκόρερ. Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν είναι γεγονός, με τους πράσινους να φιλοξενούν την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR

25 Σεπ. 2023
Παναθηναϊκός
FT
1 - 2
ΑΕΚ
Hörður Magnússon
Tin Jedvaj
4'
(Fotis Ioannidis)Filip Đuričić
10'
21'
Gerasimos Mitoglou
25'
Mijat Gacinovic
Bernard
33'
36'
Steven Zuber
Juankar
44'
54'
Konstantinos Galanopoulos
59'
Damian Szymanski
Alexander Callens
63'
Jens Jönsson
Mijat Gacinovic
64'
Rodolfo Pizarro
Konstantinos Galanopoulos
68'
Orbelín Pineda (Steven Zuber)
70'
Rodolfo Pizarro (Ύπο εξέτεση)
Filip Đuričić
Sebastián Palacios
71'
Rubén Pérez
Willian Arão 
71'
75'
Sergio Araujo
Levi García
76'
Petros Mantalos
Milad Mohammadi
Daniel Mancini
Andraž Šporar
78'
Juankar
Filip Mladenović
79'
Sebastián Palacios
89'
89'
Sergio Araujo

Η ΑΕΚ δεν ήταν σίγουρα ικανοποιημένη από την κλήρωση, αφού στους ομίλους του Europa League, βρίσκεται σε όμιλο με Μαρσέιγ, Άγιαξ και την Μπράιτον. Έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη, στη φάση των ομίλων, στην Αγγλία, χάρισε παράσταση στους φιλάθλους της που ταξίδεψαν εκεί και ολοκλήρωσε έναν άθλο. Επικράτησε με 3-2 της Μπράιτον, αν και ισοφαρίστηκε δύο φορές στο ματς, με τους Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς και Πόνσε να της χαρίζουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Στο πρωτάθλημα, έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό, ενώ παραλίγο να πάθει το ίδιο και απέναντι στον Βόλο. Τελικά έφτασε σε νίκη με 3-2, στις καθυστερήσεις, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αμραμπάτ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή, σε ένα αρκετά μοιρασμένο ματς, στο οποίο καθεμία από τις δύο ομάδες, είχε τις στιγμές της. Προηγήθηκε με το πρώτο γκολ του Πόνσε στο 22’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 38’ από τον Αλ Κααμπί. Αυτή ήταν η τελευταία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα πριν έρθει κι άλλο ντέρμπι, αυτό με τον Παναθηναϊκό, απόψε.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 της Δευτέρας (25/9).

Δείτε το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ σε Live Streaming εδώ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα|

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 3 
 0 
  
 5