Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η ώρα του ντέρμπι και το κανάλι μετάδοσης - Ο καιρός την ώρα του αγώνα
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Πού μπορείτε να δείτε το αθηναϊκό ντέρμπι.

Έχοντας την κούραση από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, καλούνται να ανταπεξέλθουν και στον… Μαραθώνιο της Super League, καθώς για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, αναμετρώνται στην «Λεωφόρο» και στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σ’ ένα ντέρμπι αποδείξεων και ενδείξεων ενόψει της συνέχειας.

LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR
25 Σεπ. 2023
Παναθηναϊκός
FT
1 - 2
ΑΕΚ
Hörður Magnússon
Tin Jedvaj
4'
(Fotis Ioannidis)Filip Đuričić
10'
21'
Gerasimos Mitoglou
25'
Mijat Gacinovic
Bernard
33'
36'
Steven Zuber
Juankar
44'
54'
Konstantinos Galanopoulos
59'
Damian Szymanski
Alexander Callens
63'
Jens Jönsson
Mijat Gacinovic
64'
Rodolfo Pizarro
Konstantinos Galanopoulos
68'
Orbelín Pineda (Steven Zuber)
70'
Rodolfo Pizarro (Ύπο εξέτεση)
Filip Đuričić
Sebastián Palacios
71'
Rubén Pérez
Willian Arão 
71'
75'
Sergio Araujo
Levi García
76'
Petros Mantalos
Milad Mohammadi
Daniel Mancini
Andraž Šporar
78'
Juankar
Filip Mladenović
79'
Sebastián Palacios
89'
89'
Sergio Araujo

Το πρώτο αθηναϊκό ντέρμπι της χρονιάς θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.

Οι «πράσινοι» έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής, με 3/3, κρατώντας μάλιστα απαραβίαστη την εστία τους. Από την άλλη, η νταμπλούχος μετρά ήδη δύο απώλειες – αμφότερες εντός έδρας – και ενδεχόμενη ήττα θα την αφήσει αρκετά μακριά από την κορυφή. Σημαντικό ρόλο, ωστόσο, θα παίξει και η κούραση, αλλά και η ψυχολογία, στους παίκτες των δυο ομάδων, έπειτα από τις νικηφόρες αναμετρήσεις τους απέναντι σε Βιγιαρεάλ και Μπράιτον, αντίστοιχα, στην πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Europa League.

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δάκτυλο του ποδιού, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός.

Ο Καταλανός εξτρέμ ένιωσε ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί στις 3 Σεπτεμβρίου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και παρότι το… πάλεψε στην προπόνηση της Κυριακής (24/9), δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα κι έτσι έμεινε εκτός.

Από εκεί και πέρα, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς συμμετείχε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας μετά από διήμερη απουσία, αλλά έμεινε εκτός αποστολής ως ανέτοιμος, ενώ ο Βαγιαννίδης ακολούθησε για πρώτη φορά μέρος του προγράμματος, μετά τη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο μυ που υπέστη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ.

Πρόκειται για τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.

Παράλληλα, με τα γνωστά προβλήματα και τις απουσίες των Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (24/9) η προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ο Βίντα εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στα πλευρά του απ’ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Καμερουνέζος στόπερ στα μέσα της εβδομάδας εισήχθη στο νοσοκομείο από το οποίο πήρε εξιτήριο. Ο δε Χατζισαφί, που υπέστη διάσειση στον αγώνα της Πέμπτης (21/9) με την Μπράϊτον ακολούθησε μέρος του προγράμματος και δεν είναι διαθέσιμος.

Στον αντίποδα, ο Ματίας Αλμέιδα, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή της ΑΕΚ τον νεοαποκτηθέντα Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος αναμένεται να δώσει μία επιπλέον επιλογή στα μετόπισθεν, μετά τις απουσίες των Βίντα και Μουκουντί.

Την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, συγκροτούν οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πιζάρο και Ζίνι.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο καιρός την ώρα του αγώνα

Μπορεί οι ειδικοί να ανησυχούν για την εισβολή της κακοκαιρίας Elias, αλλά τα φαινόμενα θα περάσουν στην Αττική την Τετάρτη και την Πέμπτη, οπότε ο αποψινός αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;