Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν γεμάτη με αρκετά τρέιλερ από ταινίες και σειρές που θα απολαύσουμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Παρά τις συνεχιζόμενες απεργίες σεναριογράφων και ηθοποιών του Hollywood, τα στούντιο έχουν ακόμα μερικές έτοιμες παραγωγές από το πρίκουελ ενός από τα πιο επιτυχημένα young adult franchises, καθώς και σειρές που θα μας κάνουν να μην ξεκολλήσουμε από την τηλεόρασή μας.

Ταινίες

The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds And Snakes

Το νέο τρέιλερ του πρίκουελ των “Αγώνων Πείνας” μας βάζει και πάλι στην αρένα, ενώ μας προετοιμάζει για ακόμα ένα πολιτικά και κοινωνικά φορτισμένο κεφάλαιο της ιστορίας της Panem.

All of Us Strangers

Ο Andrew Haigh επιστρέφει με μία γλυκιά ιστορία η οποία μετά την πρεμιέρα της σε Βενετία και Telluride θα κάνει πρεμιέρα και στις Νύχτες Πρεμιέρας, το φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας. Ο Andrew Scott και ο Paul Mescal πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία που βασίζεται στο βιβλίο του 1987 του Taichi Yamada.

Dream Scenario

Ο Nicolas Cage πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία ως ένας καθηγητής που σε μία νύχτα -και εντελώς ξαφνικά- εμφανίζεται στα όνειρα όλου του κόσμου και γίνεται γνωστός.

The Caine Mutiny Court-Martial

Η τελευταία ταινία του William Friedkin έχει πρωταγωνιστεί τον Kiefer Sutherland και έρχεται στο Showtime.

When Evil Lurks

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο και έχει χαρακτηριστεί από αρκετούς ως μία από τις πιο τρομακτικές των τελευταίων ετών. Ένας δαίμονας κάνει την εμφάνισή του σε μια μικρή πόλη.

VHS 85

Η σειρά μικρών ταινιών τρόμου επιστρέφει με ένα ακόμα κεφάλαιο με πολλές μικρές ιστορίες από δημοφιλείς σκηνοθέτες του είδους. Τα σκηνοθετικά ηνία αναλαμβάνουν οι Σκοτ Ντέρικσον, Ντέιβιντ Μπρούκνερ, Τζίτζι Σαούλ Γκερέρο, Νατάσα Κερμάνι και Μάικ Νέλσο.

Σειρές

Percy Jackson And The Olympians

Τα βιβλία του Ρικ Ραιόρνταν, τα οποία βασίζονται στην ελληνική μυθολογία και μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο με μαγεία, μύθους, τέρατα και πολλά ακόμα, γίνονται live-action σειρά για το Disney+. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο.

Griselda

Η Sofia Vergara επιστρέφει στην τηλεόραση με τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία νέα σειρά του Netflix. Η γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί μία… νονά των ναρκωτικών.

John Carpenter’s Suburban Screams

Το Peacock μας φέρνει την πρώτη σειρά του John Carpenter. Ο γνωστός σκηνοθέτης ετοιμάζεται να μας χαρίσει την πρώτη του true crime σειρά στις 13 Οκτωβρίου.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;