Κώστας Σόμμερ: «Άρχισα να ασχολούμαι με την πολιτική από όταν έγινα πατέρας»
«Θέλεις να κάνει κάτι που θα μείνει στα παιδιά σου» είπε ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθηνών με το Νίκο Χαρδαλιά και την παράταξη «Αττική μπροστά».

O Κώστας Σόμμερ παραχώρησε σήμερα Πέμπτη (21/9) στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει, ενώ παραδέχτηκε ότι απέκτησε παιδιά στην κατάλληλη ηλικία. Ο Κώστας Σόμμερ σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθηνών με το Νίκο Χαρδαλιά και την παράταξη «Αττική μπροστά», και μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την οικογένειά του.

«Οι λέξεις “σύζυγος” και “μπαμπάς” με χαρακτηρίζουν 100%. Μού αρέσει το οικογενειακό κομμάτι αλλά και το κομμάτι της αυτοδιοίκησης. Είμαι αρκετά καλά. Έχω τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου και το σπίτι μας. Όλα αυτά είναι το παν για έναν άνθρωπο» είπε αναφερόμενος στην οικογένειά του ο Κώστας Σόμμερ.

«Η έξοδός μας με την Βαλεντίνη είναι να πίνουμε μια μπίρα όσο τα παιδιά παίζουν στην παιδική χαρά. Στην αρχή δεν μας έλειπε με την Βαλεντίνη να βγαίνουμε οι δυο μας χωρίς τα παιδιά, μέχρι που νιώσαμε την ανάγκη να το κάνουμε» πρόσθεσε ο Κώστας Σόμμερ στη συνέχεια.

Μιλώντας για την οικογένειά του ο Κώστας Σόμμερ είπε πως όταν πάνε μια βόλτα με τα παιδιά, για να κατέβουν από το αυτοκίνητo θέλουν ένα τέταρτο.

«Δεν μου λείπει καθόλου να βγω μια βόλτα μονός μου, χωρίς τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Ευτυχώς που έκανα παιδιά σε αυτή την ηλικία γιατί έχω τις εμπειρίες μου και νιώθω “γεμάτος”. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησα να κάνω διαφημιστικά και με αναγνώριζαν στο σχολείο, στη γειτονιά. Έτσι, δεν μου ήρθε απότομα η αναγνωρισημότητα στην πορεία» είπε ο Κώστας Σόμμερ αναπολώντας τα παλιά.

Ο Κώστας Σόμμερ είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθηνών με τον Νίκο Χαρδαλιά και την παράταξη «Αττική μπροστά».

«Τον πιστεύω πολύ το Νίκο Χαρδαλιά. Έχουμε όρεξη να σηκώσουμε τα μανίκια και να κάνουμε δουλειά. Άρχισα να ασχολούμαι με την πολιτική νομίζω από όταν έγινα πατέρας. Θέλεις να κάνει κάτι που θα μείνει στα παιδιά σου» κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;