Μυρτώ Αλικάκη: «Με την αναγνωρισιμότητα η ζωή σου είναι διάφανη»
«Δεν υπάρχει η αίσθηση της ιδιωτικότητας»

Ο Θανάσης Πάτρας και η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησαν την Μυρτώ Αλικάκη με την ηθοποιό να παραχωρεί μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη περπατώντας στη γειτονιά που μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

«Έχω ζήσει στο Χαλάνδρι 17 χρόνια. Σαν έφηβη, καθόμασταν για καφέ με τις φίλες μου σε παγκάκια. Ήμουν αγοροκόριτσο σαν παιδί. Μου άρεσε να παίζω μπάλα, να κάνω πατίνι και πολύ ποδήλατο. Μεγαλώσαμε στον δρόμο. Γεννήθηκα στο Παρίσι, γιατί οι γονείς μου ζούσαν εκεί» είπε αρχικά για τα παιδικά της χρόνια.

«Είναι πολύ αστείο που με μπερδεύουν στον δρόμο με την Ναταλία Δραγούμη. Με περνάει ένα κεφάλι σε ύψος», πρόσθεσε αναφερόμενη στη Ναταλία Δραγούμη.

«Η κακή κριτική είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν έχω θέμα, αρκεί να μην είναι κακεντρεχής και να με διαβάλλει. Απαντάω στην κριτική για να “τακτοποιήσω” τα πράγματα», πρόσθεσε μιλώντας για την στάση της στις κακές κριτικές που έχει δεχθεί.

Όσον αφορά το αν την τρόμαξε ποτέ η επιτυχία, η Μυρτώ Αλικάκη είπε:

«Η επιτυχία με τρόμαξε στην αρχή και προσπάθησα να προστατευτώ. Μετά την επιτυχία βρήκα σταδιακά τις ισορροπίες μου. “Απαλλοτριώθηκα” όσο το δυνατόν λιγότερο. Με την αναγνωρισιμότητα η ζωή σου είναι διάφανη, δεν υπάρχει η αίσθηση της ιδιωτικότητας. Στα 22 μου έκοψα τα μαλλιά μου για να μην με αναγνωρίζουν άλλα δεν το κατάφερα».

Επιπλέον, μίλησε με συγκίνηση για την απώλεια του πάτερα της.

«Ο πατέρας μου δεν με έκρινε ποτέ. Πιστεύω πως αν ζούσε ο πατέρας μου θα ήταν πολύ ευτυχισμένος. Επαγγελματικά έχω κάνει και λάθος και σωστές κινήσεις. Στον γιο μου, που είναι ηθοποιός, είπα ότι όλα θέλουν κόπο», δήλωσε η Μυρτώ Αλικάκη.

Σχολιάζονυας το ενδεχόμενο να τη βλέπαμε κάποια στιγμή να παρουσιάζει μία εκπομπή είπε:

«Δεν πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πρωινό. Δεν έχω την ικανότητα αυτή. Θα μπορούσα να κάνω κάτι στην τηλεόραση που έχει σχέση με την μαγειρική, με την μουσική, με θέματα ψυχολογίας. Δεν ξέρω αν η Δέσποινα Βανδή μαγειρεύει καλύτερα από εμένα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;