Χρήστος Χολίδης: «Πέρασα από οντισιόν στο πρώτο Fame Story αλλά με έκοψαν»
«Η πρώτη φορά που έπιασα μικρόφωνο ήταν για προπόνηση»

Ο Χρήστος Χολίδης παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην σύντροφό του, τον γάμο, τους παπαράτσι και το περιστατικό με μία θαυμάστρια που τον δάγκωσε.

Αρχικά, ο τραγουδιστής μίλησε για την αρχή της καριέρας του ως μοντέλο λέγοντας:

«Η πρώτη φορά που έπιασα μικρόφωνο ήταν για προπόνηση. Ήμουν στη Ρούλα σαν μοντέλο και πήγα σε μια οντισιόν. Στη Ρούλα πήγα μέσω ενός πολύ γνωστού μοντέλου της εποχής, της Δήμητρας Κίτσιου. Μια στιλίστρια που την έλεγαν Σταυρούλα, ήρθε και μας βρήκε, όταν πίναμε καφέ. Με ρωτάει “είσαι μοντέλο;” Και απαντάω “ναι”. Είχα θράσος».

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ και το έχω πει και στην ίδια τη Ρούλα, την είσοδό της στο πλατό. Γινόταν χαμός και φώναζαν “έρχεται έρχεται”. Αμέσως επικράτησε άκρα του τάφου σιωπή», συνέχισε μιλώντας για τη γνωριμία του με τη Ρούλα Κορομηλά και τη συνεργασία τους.

Έπειτα, μίλησε για τα ευτράπελα που έχει ζήσει πάνω στη σκηνή.

«Φορούσα κάτι παπούτσια στην πιστά με τάπες. Ήταν μόδα τότε. Έφαγα τούμπα και συνέχισα να τραγουδάω πεσμένος. Μια κοπέλα νόμιζα ότι ήθελε να μου μιλήσει και με δάγκωσε. Έχω φάει στο πρόσωπο ψάθινο πανέρι με λουλούδια και σκίστηκε το χείλος μου» αποκάλυψε ο ηθοποιός μιλώντας για πράγματα που έχει ζήσει στη σκηνή.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ο Χρήστος Χολίδης είπε:

«Έκανα τεράστια προσπάθεια να μην απασχολώ τα μέσα με την προσωπική μου ζωή. Κάποτε περίμεναν κάτω από το σπίτι μου με σαράντα βαθμούς θερμοκρασία και όταν μου το είπε ο κηπουρός μου, στείλαμε καφέδες και νερά».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια είπε:

«Τέλειωσαν σχέσεις λόγω της δημοσιότητας. Μια χαρά είμαι στα προσωπικά μου. Δόξα τω Θεώ. Μ’ αρέσει πολύ η οικογένεια, απλά δεν είχε τύχει. Τώρα, όταν θα τύχει θα το μάθετε τελευταίοι. Ο στόχος μου είναι να μην το μάθετε καθόλου. Θέλω παιδιά. Μεγάλωσα πια».

«Πέρασα από οντισιόν από το πρώτο Fame Story αλλά με έκοψαν. Δοκιμάζω νέα τραγούδια στο στούντιο και θα είναι ένα πάντρεμα με το μαγαζί που βρίσκομαι εδώ το Bodega», είπε κλείνοντας ο τραγουδιστής.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;