Γεράσιμος Γεννατάς: «Ζούμε έναν πολύ δύσκολο καιρό - Στην κοινωνία μας βλέπεις μίσος»
«Τι δειλή κοινωνία είναι αυτή που σκοτώνει τις γυναίκες; Σκοτώνουμε τις μανάδες μας; Τι κάνουμε ακριβώς;»

Το πρωί της Δευτέρας (18/9) ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», όπου μίλησε για για τα μπουζούκια και το θέατρο που δεν θα υπάρχει σε 10 χρόνια. Εκτός των άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην κοινωνία και στις βίαιες συμπεριφορές που βλέπουμε πολύ συχνά πλέον.

«Ζούμε έναν πολύ δύσκολο καιρό, η κοινωνία μας δείχνει ότι δεν θέλουμε να ζούμε με τους άλλους ανθρώπους. Στην κοινωνία μας βλέπεις μίσος, σα να είναι κακιά. Τι δειλή κοινωνία είναι αυτή που σκοτώνει τις γυναίκες; Σκοτώνουμε τις μανάδες μας; Τι κάνουμε ακριβώς;», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Γεννατάς και πρόσθεσε:

«Δεν νοιάζεται ο κόσμος για τα προσωπικά μου. Μαθαίνει λίγα και αν τύχει. Υπάρχουν πιο σημαντικοί άνθρωποι από εμάς που έχουν πιο σημαντικά πράγματα να πουν. Οι άνθρωποι, όπως και εγώ, έχουμε το δικαίωμα να λέμε την άποψή μας. Όσα λέω δημόσια, δεν αφορούν στους ανθρώπους αλλά το αποτύπωμα που αφήνουν οι πράξεις τους».

Παλαιότερα ο Γεράσιμος Γεννατάς σε δηλώσεις του για τα μπουζούκια είχε αναφέρει: «Πάμε στα μπουζούκια για να κάνουμε επίδειξη. Είναι παραπολιτισμός. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι».

Σχολιάζοντας τώρα αυτές τις δηλώσεις του θέλησε να διευκρινίσει τα εξής:

«Δεν μίλησα για τα μπουζούκια, άλλα για τους επικίνδυνους στίχους των τραγουδιών, που δεν έχουν ηθικό περιεχόμενο. Δεν είπα μπουζούκια, είπα άλλη λέξη. Το αν θα έχουμε θέατρο σε 10 χρόνια θα το δούμε… Εδώ θα είμαστε».

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;