Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δούλευα σε σκυλάδικο χοντρό. Παρακμή, ντεκαντάνς»
«Έχω τραγουδήσει σε σκυλάδικο στις 5 το πρωί»

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την εποχή που δούλευε σε σκυλάδικο.

«Αυτο το πράγμα πέρασε από σκαμπανεβάσματα, από διαστήματα που δεν είχα δουλειά και τραγουδούσα σε κάτι σκυλάδικα που έβγαινα στις 5 το πρωί για το πρώτο μου πρόγραμμα» εξήγησε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Τότε οι παρουσιαστές ρώτησαν τι εννοούσε λέγοντας ότι το «πρόγραμμα ξεκινούσε στις 5 το πρωί» με τον ηθοποιό να λέει πως «το μαγαζί άνοιγε στις 3. Χοντρό σκυλάδικο. Με τον Καμπουρίδη τον Γιώργο ήμουν στα τελευταία σκυλάδικα στη Θηβών που ήμασταν και γειτόνοι και μου το είπε. Τώρα, πρόσφατα που ήμουν στην Ηλιούπολη, πριν το «Σόι», το 2010, το 2011».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε τι εννοούσε με το «χοντρό σκυλάδικο» με τον Γιώργο Γιαννόπουλο να τονίζει ότι «το χοντρό σκυλάδικο είναι αυτό που περιγράφει η Ελένη Βιτάλη στο τραγούδι της. Ότι μυρίζει κατρουλίλα, μην σου πω για ποιο λόγο, παρακμή, ντεκαντάνς. Και εγώ το έζησα αυτό για έναν μήνα εδώ στη Θηβών».

Μάλιστα, σημείωσε ότι δεν το έκανε για οικονομικούς λόγους. «Λεφτά δεν παίρναμε αλλά το έκανα περισσότερο για την εμπειρία, να δω πως ήταν» πρόσθεσε.

«Στην Κω το έκανα όταν δούλεψα πολύ παλιότερα. Κι εκεί έβγαινα 2:30, φεύγαμε 8-9 το πρωί, κοιμόμασταν 10-11. Αυτή ήταν η δουλειά. Κοιμόμουν το βράδυ. Το μεσημέρι και μετά το βράδυ» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ωστόσο, είπε ότι ήξερε ότι δεν θα είναι αυτή η δουλειά του. «Έχω, δεν ξέρω αν είανι του Παρθένου που λένε, τα κουτάκια του ζωδίου, αλλά μπορώ να ελέγχω τα πράγματα και να τα καθοδηγώ πολύ υπόγεια. Είπα θα κόψω το τσιγάρο, το έκοψα, μπορεί να πιω ένα μπουκάλι και την άλλη μέρα να μην πιω τίποτα. Έχω πράγματα που τα κοντρολάρω με μια υπόγεια λογική του “συν αθηνά και χείρα κείνη”. Και γίνεται αυτό που θέλω τελικά» σημείωσε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;