Good Job Nicky: «Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρης - Ο εγωισμός είναι το δηλητήριο της ανθρωπότητας»
Ο Good Job Nicky στο «Happy Day» για τη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη, την τηλεοπτική της επιστροφή και την προσωπική του ζωή.

Ο Good Job Nicky μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη και την τηλεοπτική της επιστροφή.

«Απολύτως φυσιολογική η τηλεοπτική της επιστροφή. Μετά από 14 χρόνια αποφασίζει ότι κάτι της κολλάει, της αρέσει, την ιντριγκάρει και μόνο τότε σηκώνεται. Δεν συμβιβάστηκε ότι ίσως έχω την ανάγκη να βγω να πω κάτι», είπε αρχικά ο τραγουδιστής και πρόσθεσε:

«Δεν περίμενα την επιστροφή της. Εδώ δεν μας είχε πει ότι θα μετακομίσουμε. Μια μέρα σηκώθηκε και είπε πάω να κάνω τηλεόραση».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ο Good Job Nicky δήλωσε ότι υπάρχει ο έρωτας στη ζωή του.

«Υπάρχει σε πάρα πολλούς κλάδους ο έρωτας, αλλά καταλαβαίνω τι ρωτάς και την προστατεύουμε τη γυναίκα. Μη μου την “φάνε”. Τη λατρεύω», είπε αρχικά ο τραγουδιστής και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρης. Νιώθω ότι ο εγωισμός είναι το δηλητήριο της ανθρωπότητας. Το τεταρτοδιάστατο συναίσθημα που λέγεται αγάπη ανήκει μόνο σε έναν άνθρωπο και το πνεύμα αυτό».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;