Κακοκαιρία Daniel: Βρέθηκαν άλλοι 2 νεκροί - Στους 8 οι θάνατοι συνολικά (ΒΙΝΤΕΟ)
Κακοκαιρία Daniel: Εντοπίστηκαν 2 ακόμη νεκροί σε Βόλο και Καρδίτσα. Συνεχίζονται οι διασώσεις. 1.000 εγκλωβισμένοι άνθρωποι στο Πήλιο.

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών, δυστυχώς, από την κακοκαιρία Daniel. Μετά τις 2 γυναίκες που εντοπίστηκαν νεκρές στην Καρδίτσα χθες το απόγευμα (7/9), πριν από λίγη ώρα τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν 2 ακόμα ανθρώπους που είχαν χάσει τη ζωή τους.

Ο ένας βρέθηκε στον Βόλο και ο άλλος στον Παλαμά Καρδίτσας από πυροσβέστες της ΕΜΑΚ.  Τα άτομα ανασύρθηκαν νεκρά και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ.

Όσον αφορά για τον νεκρό στον Βόλο, τα τοπικά μέσα πληροφορούν πως πρόκειται για έναν επιχειρηματία της πόλης.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο έμπορος αυτοκινήτων εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί στην παραλία Ίσαλος. Ο έμπορος αυτοκινήτων στον Βόλο είναι νεκρός και η σορός του βρέθηκε το πρωί από το λιμεναρχείο να επιπλέει στη θάλασσα, μεταδίδει και το gegonota.news.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε στις 11.00 το βράδυ από το σπίτι του στο παραλιακό μέτωπο της πόλης για να πάει σε κοντινό σιντριβάνι να γεμίσει έναν κουβά νερό, καθώς το δίκτυο ύδρευσης στον Βόλο έχει καταστραφεί από την κακοκαιρία. Για άγνωστο λόγο ο άνδρας έπαψε να δίνει σημάδια ζωής και η σύζυγός του τον αναζητούσε. Ο μηχανισμός κινητοποιήθηκε και σήμερα, με τη βοήθεια εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας εντοπίστηκε νεκρός.

Σχετικά με τον θάνατο στον Παλαμά Καρδίτσας, το OPEN μετέδωσε πως πρόκειται για μια ηλικιωμένη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.

 

Σχεδόν 1.000 άνθρωποι εγκλωβισμένοι στο Ανατολικό Πήλιο

Tην ίδια ώραη κατάσταση στο Πήλιο εκπέμπει SOS, ιδίως στο Ανατολικό και το Νότιο Πήλιο, αφού έχουν καταστραφεί οι υποδομές και το οδικό δίκτυο, ενώ έχουν κοπεί και οι οδικές συγκοινωνίες προς κάθε κατεύθυνση.

Δείτε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;