Κακοκαιρία Daniel: Εγκλωβίστηκαν μαθητές στον Βόλο
Σαρωτική είναι η επέλαση της κακοκαιρίας Daniel, η οποία έχει προκαλέσει από το πρωί σοβαρά προβλήματα, κυρίως στη Θεσσαλία και στις Σποράδες.

Σαρωτική είναι η επέλαση της κακοκαιρίας Daniel, η οποία έχει προκαλέσει από το πρωί σοβαρά προβλήματα, κυρίως στη Θεσσαλία και στις Σποράδες, ενώ στη Μαγνησία ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ένας ακόμα αγνοείται.

Μαθητές από τα Τρίκαλα έχουν εγκλωβιστεί στο Βόλο λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Όπως αναφέρει το trikalanews.gr δεκάδες παιδιά είχαν μεταβεί για τις εξετάσεις Γερμανικών με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν. Μάλιστα όπως ανέφεραν γονείς τελικά τους ενημέρωσαν πως οι εξετάσεις δεν θα πραγματοποιηθούν. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να παραμένουν στα αυτοκίνητά τους χωρίς να μπορούν να μετακινηθούν καθώς έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία.

Κακοκαιρία Daniel: Εγκλωβισμένοι σε ξενοδοχείο χωρίς ρεύμα

Σε έκκληση για μεταφορά σε ασφαλέστερο χώρο, καθώς η κακοκαιρία Daniel συνεχίζεται, προέβη η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου μέσω του ANT1. Σύμφωνα με την ίδια, η οποία βρίσκεται με άλλα 55 άτομα σε ξενοδοχείο της περιοχής, υπερχείλισε η θάλασσα, αλλά τα αυτοκίνητα συνεχίζουν να κινούνται παρά τις απαγορεύσεις. Επίσης η ίδια έκανε λόγο για πληροφορίες που μιλούν και για δεύτερο νεκρό.

Η ίδια έκανε λόγο για 55 άτομα εγκλωβισμένα σε ξενοδοχείο χωρίς ηλεκτρικό. «Έχουμε ανέβει στον 4ο όροφο για λόγους ασφαλείας και έχουμε ειδοποιήσει την πυροσβεστική υπηρεσία για να μας απεγκλωβίσει με ασφάλεια. Νερά μπαίνουν από την πόρτα της ρεσεψιόν και οι άνθρωποι προσπαθούν να καθαρίσουν με σκούπες. Τα έχω και εγώ και οι υπόλοιποι λίγο χαμένα. Η θάλασσα είναι στο ίδιο ύψος με τον δρόμο», ανέφερε. Έκανε επίσης λόγο για συνεχείς κεραυνούς και για μια σοβαρή βροχή που το ύψος της είναι πρωτοφανές.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;