Steve Harwell: Πέθανε ο πρώην τραγουδιστής των Smash Mouth
Ο Harwell ήταν ιδρυτικό μέλος και για πολλά χρόνια τραγουδιστής των Smash Mouth, γνωστοί για τα κομμάτια που έφτασαν στην κορυφή των charts, "All Star" και "I'm a Believer".

Ο Steve Harwell, ο πρώην τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Smash Mouth, πέθανε τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του στο CNN. Ο ίδιος ήταν 56 ετών.

Δεν κοινοποιήθηκε η αιτία θανάτου, αλλά ο Harwell λάμβανε φροντίδα σε ξενώνα το Σαββατοκύριακο. Πέθανε στο σπίτι του στο Boise του Αϊντάχο, έχοντας δίπλα του την οικογένεια και τους φίλους του, σύμφωνα με τον Robert Hayes, μάνατζερ των Smash Mouth.

«Ο Steve Harwell ήταν ένας πραγματικός Αμερικανός. Ένας μεγαλύτερος από τη ζωή χαρακτήρας που εκτοξεύτηκε στον ουρανό σαν ρωμαϊκό κερί», είπε ο Hayes σε δήλωση στο CNN. «Τον Steve πρέπει να τον θυμόμαστε για την ακλόνητη εστίασή του και την παθιασμένη αποφασιστικότητά του να φτάσει στα ύψη της ποπ. Και το γεγονός ότι πέτυχε αυτόν τον σχεδόν αδύνατο στόχο με πολύ περιορισμένη μουσική εμπειρία κάνει τα επιτεύγματά του ακόμη πιο αξιοσημείωτα. Τα μόνα του εργαλεία ήταν η ακατανίκητη γοητεία και το χάρισμά του, η άφοβα απερίσκεπτη φιλοδοξία του (…)».

Ο Harwell ήταν ιδρυτικό μέλος και για πολλά χρόνια τραγουδιστής των Smash Mouth, γνωστοί για τα κομμάτια που έφτασαν στην κορυφή των charts, “All Star” και “I’m a Believer“.

 

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του o Steve Harwell, προτάθηκε για Grammy Καλύτερης Ποπ Ερμηνείας για ένα ντουέτο το “All Star”, ένα τραγούδι που αργότερα έγινε καλτ μετά την εμφάνισή του στο ηχητικό κομμάτι της ταινίας κινουμένων σχεδίων “Shrek” το 2001.

Ο ίδιος ο Harwell κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενισχύσει την πρώιμη φήμη του συγκροτήματος – μεταφέροντας προσωπικά το “Astro Lounge” σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη τη χώρα ώστε να γίνει χιτ στα ερτζιανά.

«Ποτέ δεν κάνουμε τίποτα παραδοσιακό», είπε ο Harwell το 1999. «Ποτέ δεν περνάμε από την εξώπορτα. Είναι πάντα η πίσω πόρτα, ένα ανοιχτό παράθυρο ή κάτι τέτοιο, για να παίζουμε».

Από τότε που ο ίδιος αποχώρησε από το συγκρότημα το 2021, το γκρουπ συνέχισε να παίζει με τον νέο τραγουδιστή Zach Goode.

«Ο Steve έζησε μια ζωή 100% με τέρμα γκάζι. Να “καίγεται” λαμπρά σε όλο το σύμπαν πριν καεί», ολοκλήρωσε τη δήλωσή του ο Hayes. «Καληνύχτα Heevo Veev. Αναπαύσου εν ειρήνη γνωρίζοντας ότι στόχευες προς τα αστέρια και πέτυχες μαγικά τον στόχο σου».

Με πληροφορίες από CNN

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;