Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι»
Ιωάννα Μαλέσκου: Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram.

Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της με τη ζωή της να έχει αλλάξει ριζικά λόγω της γέννησης της κορούλας της.

Η γνωστή παρουσιάστρια με μια νέα ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της ο ερχομός της κόρης της, ενώ δημοσίευσε μια σειρά με φωτογραφίες από τις διακοπές της, τις οποίες συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Λένε πως όταν κάτι τελειώνει, είναι γιατί αρχίζει κάτι άλλο. Σίγουρα αυτό ισχύει με τις δικές μας διακοπές. Όταν όλοι επιστρέφουν, εγώ ετοιμάζω βαλίτσες. Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές, ούτε που θυμάμαι να έχω χαρεί ξεγνοιασιά και ηρεμία. Ωραία εμπειρία κι αυτή.

Αν δεν δεις τη ζωη σου τελικά από άλλες πλευρές, πώς θα ξέρεις αληθινά τι σου αρέσει, τι σε γεμίζει και ποιος πραγματικά είσαι.; Εντυπωσιακό το πώς ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι. Καμιά φορά σκέφτομαι, τελικά ποια απο τις δυο μας “μαθαίνει” στην άλλη τον κόσμο. Εγώ σε εκείνη; Εκείνη σε εμένα; Ή η ζωή και στις δυο μας; *Για λίγες μέρες ακόμα θα σας βομβαρδίσω με εικόνες διακοπών. Τι να κάνω η μάνα; Το είχα ανάγκη να αλλάξω εικόνες» έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;