Η Ανδρομάχη απαντάει για το αν θα πήγαινε ξανά στη Eurovision
Η Ανδρομάχη μιλάει για το αν θα πήγαινε ξανά στη Eurovision.

Η Ανδρομάχη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και τη Σόνια Μαγγίνα. Σε αυτή μίλησε για τη Eurovision και τόνισε πως θα ήθελε να ξαναπάει στον μουσικό διαγωνισμό.

Προτού ασχοληθείς επαγγελματικά με το τραγούδι, είχες διερευνήσει άλλες επιλογές;

Πάντα αυτό ήθελα να κάνω. Έδωσα ωστόσο, εξετάσεις και πέρασα στη Γερμανική Φιλολογία, αλλά ο στόχος ήταν να περάσω σε πανεπιστήμιο στην Αθήνα για να μπορέσω να ασχοληθώ με το τραγούδι. Πέρασα, ήρθα και στους δύο μήνες άρχισα να δουλεύω σε ρακομελάδικα και μετά ήρθαν όλα όπως ήρθαν.

Στη Eurovision θα ξαναπήγαινες;

Εννοείται! Είναι μια γιορτή, είναι η μουσική όπως θα έπρεπε να είναι παντού και πάντα, αυτό που ενώνει τον κόσμο. Η Eurovision εκφράζει απόλυτα τη φράση «love is in the air», υπάρχει αγάπη παντού, τη νιώθεις, την εισπράττεις. Όλοι είμαστε μια μεγάλη αγκαλιά, ενώ το κοινό έρχεται με αυθεντικά καλοπροαίρετα συναισθήματα για όλες τις συμμετοχές. Όσοι άνθρωποι από το εξωτερικό με ακολούθησαν τότε, συνεχίζουν να ακούν τα τραγούδια μου και κάνουν σχόλια με αγάπη. Μπορεί τα τραγούδια μου να είναι στα ελληνικά και να μην καταλαβαίνουν τους στίχους, αλλά μου μιλούν για τη μουσική τους και με στηρίζουν.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;