Λίζο: Απίστευτες και εξωφρενικές οι κατηγορίες - «Είμαι πληγωμένη»
H δημοφιλής τραγουδίστρια, ράπερ και ηθοποιός ανέφερε ότι δεν «είναι η κακιά» της υπόθεσης.

Η Λίζο απαντά στη μήνυση τριών πρώην χορευτριών της, εναντίον εκείνης και της εταιρείας παραγωγής της.

Η εταιρεία Big Grrrl Big Touring Inc. και η επικεφαλής της χορευτικής ομάδας Σιρλέν Κουίγκλεϊ κατηγορήθηκαν για σεξουαλική παρενόχληση καθώς και τη δημιουργία ενός τοξικού περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια προετοιμασίας για την περιοδεία της.

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν τρομερά δύσκολες και απογοητευτικές. Το εργασιακό μου ήθος, η ηθική και ο σεβασμός μου έχουν αμφισβητηθεί. Ο χαρακτήρας μου έχει επικριθεί. Συνήθως επιλέγω να μην απαντώ σε ψευδείς κατηγορίες αλλά αυτές είναι τόσο απίστευτες όσο ακούγονται και εξωφρενικές ώστε να μην αντιμετωπιστούν. Αυτές οι ιστορίες προέρχονται από πρώην υπαλλήλους που έχουν ήδη παραδεχθεί δημοσίως το γεγονός ότι τους είπαν πως η συμπεριφορά τους στην περιοδεία ήταν ακατάλληλη και αντιεπαγγελματική», γράφει η Λίζο σε φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Και συμπληρώνει: «Ως καλλιτέχνης, πάντα είχα πολύ πάθος γι’ αυτό με το οποίο ασχολούμαι. Αντιμετωπίζω σοβαρά τη μουσική και τις ερμηνείες μου επειδή στο τέλος της ημέρας επιθυμώ μόνο να παρουσιάσω το καλύτερο που μπορώ στην τέχνη μου, αυτό που εκπροσωπεί εμένα και τους θαυμαστές. Με το πάθος, έρχεται η σκληρή δουλειά και οι υψηλές προσδοκίες. Μερικές φορές πρέπει να πάρω δύσκολες αποφάσεις και ποτέ δεν είχα την πρόθεση να κάνω κάποιον να αισθανθεί άβολα ή να νιώσει ότι δεν εκτιμάται ως μέλος της ομάδας».

Στο τέλος του κειμένου η δημοφιλής τραγουδίστρια, ράπερ και ηθοποιός ανέφερε ότι δεν επιθυμεί να θεωρείται θύμα σε αυτήν την κατάσταση, δεν «είναι η κακιά» της υπόθεσης.

«Δεν είμαι η “κακιά” όπως οι άνθρωποι και τα μίντια με έχουν παρουσιάσει τις τελευταίες μέρες. Μιλάω δημόσια για τη σεξουαλικότητά μου, εκφράζομαι ανοιχτά αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ή να επιτρέψω στους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν αυτή την ειλικρίνεια που έχω για να με κάνει κάτι που δεν είμαι. Δεν υπάρχει τίποτα που να αντιμετωπίζω τόσο σοβαρά όσο ο σεβασμός που αξίζουμε ως γυναίκες σε αυτόν τον κόσμο. Γνωρίζω τι σημαίνει να σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα για το σώμα σου και ποτέ δεν θα σχολίαζα κάποιον υπάλληλο για το βάρος του. Είμαι πληγωμένη αλλά δεν θα επιτρέψω την καλή δουλειά που έχω κάνει, να καλυφθεί από αυτές τις κατηγορίες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που επικοινώνησαν μαζί μου και με στήριξαν αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Σύμφωνα με τους New York Times, οι Λίζο και Κουίγκλεϊ είχαν εμπλακεί σε διάφορα επεισόδια που, κατά τους δικηγόρους των τριών χορευτών, αποτελούσαν σεξουαλική και θρησκευτική παρενόχληση. Οπως αναφέρεται, η επικεφαλής της χορευτικής ομάδας «έκανε αποστολή της το να κηρύττει» σε αυτές τον χριστιανισμό με έμφαση στη σημασία της παρθενίας πριν από τον γάμο, ενώ η Λίζο τις παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Με πληροφορίες από το Variety, τους New York Times

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;