Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν γεμάτη με νέα τρέιλερ από επερχόμενες ταινίες και σειρές. Από την επιστροφή μίας από τις πιο κλασικές και ιστορικές ταινίες τρόμου, τρέιλερ για πολυαναμενόμενους νέους κύκλους αγαπημένων σειρών, μέχρι και πιο σινεφίλ επιλογές.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα τρέιλερ που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

The Exorcist: Believer

Ο David Gordon Green θα προσπαθήσει να φέρει στο σήμερα ένα ακόμα κλασικό horror franchise, φέρνοντάς μας μία ακόμα ταινία του “The Exorcist”. Η ταινία από τη Blumhouse θα έρθει τον Οκτώβριο.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Η νέα ταινία με τα αγαπημένα μας Χελωνονιτζάκια έχει αποσπάσει αρκετά θετικές κριτικές και το νέο τρέιλερ μας προετοιμάζει για μία ξεχωριστή περιπέτεια στη Νέα Υόρκη τους.

Saw X

Το γνωστό horror franchise επιστρέφει με μία νέα ταινία και το πρώτο τρέιλερ μας υπόσχεται μία επιστροφή στις ρίζες του. Παράλληλα, μας υπόσχεται την επιστροφή του Jigsaw.

Strays

Οι Will Ferrell και Jamie Foxx πρωταγωνιστούν ως δύο αδέσποτα στη νέα κωμωδία για μεγάλους.

57 Seconds

O Josh Hutcherson πρωταγωνιστεί στο νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας. Ένας blogger βοηθάει ένα guru της τεχνολογίας να αποφύγει μία επίθεση και βρίσκει ένα μυστηριώδες δαχτυλίδι που τον μεταφέρει 57 δευτερόλεπτα στο παρελθόν.

Our Father, the Devil

Η ζωή μίας Αφρικανής πρόσφυγα σε μία ορεινή πόλη της Γαλλίας, ταραχθεί από την εμφάνιση ενός Καθολικού ιερέα. Η ίδια θα τον αναγνωρίζει ως τον άντρα που σκότωσε τον πατέρα της.

Σειρές

Only Murders in the Building

Η επιτυχημένη και αγαπημένη κωμική σειρά με πρωταγωνιστές τους Martin Short, Steve Martin και Selena Gomez επιστρέφει για μία ακόμα σεζόν και ένα μυστήριο στο οποίο θα δούμε να εμπλέκεται και η Meryl Streep και ο Paul Rudd.

Heartstopper Season 2

Η δεύτερη σεζόν της επιτυχίας – έκπληξης του Netflix έρχεται στις 3 Αυγούστου και μας ετοιμάζει για περισσότερο ρομάντζο!

Gen V

Το πρώτο τρέιλερ του πρώτου spin-off της επιτυχημένης σειράς του Amazon Prime Video “The Boys” είναι εδώ. Η σειρά έχει ως θέμα της την πρώτη γενιά υπερηρώων που γνωρίζουν πως οι δυνάμεις τους προέρχεται από το Compound V.

One Piece

Το Netflix μας φέρνει ακόμα μία live-action μεταφορά ενός από τα πιο αγαπημένα anime. Αυτή τη φορά, η streaming πλατφόρμα θα καταπιαστεί με τον κόσμο των πειρατών του “One Piece”, μέσα από μία προσπάθεια που φαίνεται να είναι αρκετά πιστή στο πρωτότυπο.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;