Τριαντάφυλλος: Απασφάλισε για Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Είναι μεγάλο όνομα;»
Απασφάλισε ο Τριαντάφυλλος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes».

Η εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», το πρωί της Τετάρτης, σχολίασε της δηλώσεις που παραχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τα όσα ανέφερε σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθώς και το κυνηγητό με τους παπαράτσι στην Μύκονο. Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος εκφράστηκε με πολύ αιχμηρό σχόλιο κατά του γνωστού μοντέλου και για το «Love Island» που είχε παρουσιάσει.

Αρχικά, η Μαριάντα Πιερίδη δήλωσε:

«Όταν είσαι στην Μύκονο και ξέρεις ότι εκεί πέρα υπάρχουν κάποια δεδομένα και δημοσιογράφοι και κάμερες, ξέρεις ότι θα συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι με μεγάλη χαρά θα σε προσεγγίσουν γιατί θεωρούν ότι είσαι προετοιμασμένος για αυτό»

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο και είπε:

«Δηλαδή αυτό το είσαι της τηλεόρασης. Είναι το Shopping Star είναι πια τόσο τεράστιο; Το Shopping Star θα παρουσιάσει, όχι το Fame Story ή ήρθε ξανά η Ρούλα Κορομηλά; Χαλαρώστε λίγο. Είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μεγάλο όνομα; Δεν έγινε και κάτι, μην τρελαίνεστε! Σου εξηγώ ότι είχε μία αποτυχία που ήταν το Love Island, το οποίο δεν το έβλεπε ούτε το τηλεκοντρόλ μου. Πήγα να κάνω το τηλεκοντρόλ έτσι και μου έλεγε τι κάνεις; Άλλαξέ το. Πολύ ωραία, όμορφη και καλή είναι, αλλά δεν έγινε και κάτι. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει. Η Βίκυ Καγιά είναι star. Έτσι είναι η ζωή, αλλά αποτυχία στην αποτυχία δεν γίνεται»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;