Βασίλης Τριανταφύλλου: «Bεβαίως και έχω κάνει άλλα επαγγέλματα πέρα από αυτό του ηθοποιού»
Με αφορμή τον ρόλο που ερμήνευσε στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, ο Βασίλης Τριανταφύλλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Με αφορμή τον ρόλο που ερμήνευσε στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, ο Βασίλης Τριανταφύλλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τις άλλες δουλειές που έχει κάνει μέχρι σήμερα εκτός της υποκριτικής, τις προτάσεις που απέρριψε λόγω κακών συμφωνιών αλλά και την πρόταση γάμου που έκανε πρόσφατα στη σύντροφο του.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Τριανταφύλλου δήλωσε πως «βεβαίως και έχω κάνει άλλα επαγγέλματα πέρα από αυτό του ηθοποιού αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο. Έτσι ξεκινήσαμε. Τα πρώτα χρόνια γινόταν συνδυαστικά στα υδραυλικά με τον πατέρα μου και τον θείο μου στην οικοδομή και για πολλά χρόνια στην εστίαση».

«Δεν έχει υπάρξει κάποια δουλειά από την οποία να έμεινα απλήρωτος, υπήρξαν όμως αρκετές δουλειές που ήταν κακή η συμφωνία για να την ακολουθήσω. Δηλαδή προτίμησα να μείνω άνεργος για να μην συμμετέχω σε αυτή την συμφωνία».

Όταν έκανα πρόταση γάμου στην σύντροφο μου… νόμιζε ότι κοιμόταν, ότι το έβλεπε στον ύπνο της γιατί την έπιασα στον ύπνο» πρόσθεσε, επίσης, ο Βασίλης Τριανταφύλλου.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;