Ρόδος: Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και η σύζυγός του εγκατέλειψαν το σπίτι τους - «Φύγαμε νύχτα»
Τζιοβάνι Σκαράτζι: Ο πρώην παίκτης του MasterChef και η σύζυγός του Βίκυ μίλησαν στην εκπομπή «Alpha Τώρα» για τις στιγμές που βίωσαν όταν ξέσπασε η φωτιά στη Ρόδο.

Σήμερα Τρίτη (25/7) ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και η σύζυγός του Βίκυ μίλησαν στην εκπομπή «Alpha Τώρα» για τις στιγμές που βίωσαν όταν ξέσπασε η φωτιά στη Ρόδο, καθώς το ζευγάρι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι του. Όπως είπαν η φωτιά είχε φτάσει μέχρι το διπλανό χωριό και έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη έφυγαν το βράδυ από το σπίτι τους, προκειμένου να μην διακινδυνεύσουν οι ζωές τους.

«Βρισκόμαστε στην πόλη της Ρόδου. Τα καταλύματα έχουν καταληφθεί από όλους τους πυρόπληκτους. Μετά το Γεννάδι είμαστε εμείς. Κάποια στιγμή λες δε μας ενδιαφέρει η περιουσία, να σωθούμε εμείς και δεν μας νοιάζει τι αφήσαμε πίσω. Δεν νιώσαμε ούτε μία στιγμή απειλή για τη ζωή μας» είπε αρχικά η σύζυγός του.

«Είναι κάτι εντελώς καινούργιο για εμένα. Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω… Το πρώτο ήταν να είμαστε ασφαλείς. Τώρα σκέφτομαι τι θα κάνουμε; Η μεγαλύτερη ζημιά ήταν στη φύση, αλλά στη Ρόδο ο τουρισμός είναι πολύ σημαντικός» πρόσθεσε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι.

«Ήρθε μήνυμα εκκένωσης στο διπλανό χωριό, οπότε η σκέψη ήταν ότι έρχεται και σε εμάς… Φύγαμε νύχτα» είπε σε άλλο σημείο η σύζυγός του.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;