Maestro: Aυτό είναι το νέο πρόσωπο που «εισβάλλει» στον νέο κύκλο της αγαπημένης σειράς
«Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτή την πλατφόρμα. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό guest, είπα αμέσως το "ναι"»

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro», πλησιάζει με τους φαν της σειράς να τον περιμένουν με ανυπομονησία.

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τους υπόλοιπους ηθοποιούς να μοιράζονται στιγμές backstage με τους followers τους στα social media.

Μεγάλη είναι η προσμονή των θεατών και για τους νέους ηθοποιούς που θα προστεθούν στο καστ και θα αναλάβουν ρόλους, οι οποίοι θα κάνουν την πλοκή ακόμη πιο συναρπαστική.

Μία από αυτές τις ηθοποιούς είναι και η Λένα Παπαληγούρα, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΤΥΠΟΣ TV.

Ειδικότερα, η ίδια αποκάλυψε ότι θα κάνει μία guest εμφάνιση στο «Maestro», όπου θα υποδυθεί την αδελφή του Αντίνοου Αλμπάνη.

«Με πήρε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τον θαυμάζω και τον εκτιμώ τρομερά. Χαίρομαι που αυτή η σειρά έχει ταξιδέψει στο Netflix.

Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτή την πλατφόρμα. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό guest, είπα αμέσως το “ναι”», ανέφερε η Λένα Παπαληγούρα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
63'
0 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
63'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
5'
51 - 39
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;