Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έφτασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα από τις Βρυξέλλες, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, όπου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη.

Υπενθυμίζεται πως από το Βέλγιο όπου είχε βρεθεί για τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κοινότητας Χωρών Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής, ο Έλληνας πρωθυπουργός απηύθυνε μήνυμα στους πολίτες που πλήττονται από τις πυρκαγιές τονίζοντας πως «ο κρατικός μηχανισμός κάνει το καλύτερο το οποίο μπορεί για να ανταποκριθεί με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα και να περιορίσει αυτές τις μεγάλες πυρκαγιές».

«Το πρώτο μας μέλημα, πάντα, είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, ακολουθεί η προστασία της περιουσίας και του φυσικού μας περιβάλλοντος», είχε αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης, διαβεβαιώνοντας ότι οι ζημιές θα καταγραφούν άμεσα, ώστε να αποζημιωθούν με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα.

 

 

 

Πηγή Κεντρικής Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;