«Αρκουδότρυπα»: Βοηθήστε την ιστορία της Αννέτας και της Αργυρούς να φτάσουν στη μεγάλη οθόνη
Αντλώντας έμπνευση από την παιδική τους ηλικία, την τοπική παράδοση της Θεσσαλίας και τα πυκνά δάση της Ελάτης η κινηματογραφιστική κολεκτίβα ‘Πάμε Λίγο’ ζητά τη βοήθειά σας για να ολοκληρώσει την παραγωγή του τρίτου μέρους της ταινίας «Η Τριλογία της Αρκουδότρυπας».

Η Τριλογία της Αρκουδότρυπας μας ταξιδεύει στο ορεινό τοπίο της Ελάτης Τρικάλων μέσα από μια ιστορία για την κουήρ αγάπη που διαδραματίζεται στα πυκνά και καταπράσινα βουνά της ορεινής Πίνδου. Η ιστορία ξεκινά όταν η 19χρονη Αργυρώ, μαθαίνει πως η παιδική της φίλη Αννέτα έμεινε έγκυος και σκοπεύει να μετακομίσει με τον φίλο της στη πόλη, εγκαταλείποντας το χωριό στο οποίο μεγάλωσαν. Εκπληρώνοντας μια υπόσχεση από παλιά, οι δύο φίλες αποφασίζουν να πάνε στη θρυλική σπηλιά της «Αρκουδότρυπας» όπου και θα αντικρίσουν τους βαθύτερους φόβους τους. 

Η «Αρκουδότρυπα» είναι μια τρυφερή ταινία για την ενηλικίωση, την φιλία και τον έρωτα, που μιλά για τις κουήρ σχέσεις στην επαρχία, ιδίως μεταξύ γυναικών, που σπάνια βλέπουμε να απεικονίζονται στο λευκό πανί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arkoudotripa (@bearcavefilm)

Η ταινία διαπραγματεύεται τόσο την σύγκρουση όσο και την αρμονία μεταξύ του παραδοσιακού και του μοντέρνου, συνδυάζοντας τη παράδοση του τόπου με τα προσωπικά βιώματα των δημιουργών.  

Επιπλέον, το πρώτο μέρος της «Τριλογίας της Αρκουδότρυπας» αναμένεται να λάβει μέρος στο εθνικό διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Δράμας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

 

Λίγα Λόγια για την κολεκτίβα

Η τριλογία της αρκουδότρυπας

Η ταινία αυτή είναι η πρώτη παράγωγη ταινίας μεγάλου μήκους από την Κολεκτίβα ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ, ένα εγχείρημα που ξεκίνησε από την Χρυσιάννα Παπαδάκη, τον Στέργιο Ντινόπουλο, την Αρσινόη Πηλού, και τον Θανάση Μιχαλόπουλο με σκοπό να υποστηρίξει τον ανεξάρτητο κινηματογράφο για νέους δημιουργούς χρησιμοποιώντας οριζόντιες διαδικασίες δημιουργίας, συλλογικό profit sharing, και αλληλέγγυες μορφές διανομής για να καταστήσει βιώσιμη την δημιουργία για νέο κόσμο στην Ελλάδα. Πάνω από όλα θέλουμε να πούμε σημαντικές και ευαίσθητες ιστορίες και να δώσουμε φωνή σε δημιουργούς που δρουν στα περιθώρια της κινηματογραφικής αγοράς.

Βοηθήστε την ιστορία της Αργυρούς και της Αννέτας να φτάσουν στη μεγάλη οθόνη!

Η ιστορία της Αργυρούς και της Αννέτας ξεκίνησε ως μια ταινία μικρού μήκους, η οποία  χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από crowdfunding. Τώρα την αναπτύσσουμε σε ταινία μεγάλου μήκους και χρειαζόμαστε περαιτέρω υποστήριξη.  

Έχουμε λάβει χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Micro-Budget του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και αναζητάμε υποστήριξη μέσω crowdfunding για να συμπληρώσουμε την χρηματοδότηση μας και να κρατήσουμε την παραγωγή μας ανεξάρτητη. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;