Ιωάννης Απέργης: «Ήμουν στο νοσοκομείο με ορούς από υπερκόπωση»
Ο Ιωάννης Απέργης και η Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησαν για το τέλος της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (4/7) ο Ιωάννης Απέργης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος μοιράζει τις υποχρεώσεις του ανάμεσα στο «Σεσουάρ για δολοφόνους» και το «Αυτή η νύχτα μένει», μίλησε για το τέλος της επιτυχημένης σειράς του Alpha μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του, Αναστασία Τσιλιμπίου.

«Όπως και στη ζωή όταν προσπαθείς, προσπαθείς και δε γίνεται τίποτα, λες «μήπως να φύγω;», αλλά νομίζω ότι εν τέλει η Μυρτώ θα το καταλάβει και θα τον κυνηγήσει τον Πόντικα», αναφέρει ο Ιωάννης Απέργης.

«Αγάπησα πολύ τον Πόντικα, γιατί είναι ένας άνδρας που θέλει να μεγαλώσει ένα παιδί που δεν είναι δικό του», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την επόμενη τηλεοπτική και θεατρική σεζόν, ο Ιωάννης Απέργης τόνισε:

«Εγώ συζητούσα με το MEGA αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάτσω σπίτι, κουράστηκα. Πριν δύο Δευτέρες ήμουν στο νοσοκομείο με ορούς από υπερκόπωση. Πάρα πολλές οι ώρες, ακύρωσα και παράσταση Δευτερότριτο για τον χειμώνα. Δεν άντεχα άλλο».

«Επειδή γεννάει και η γυναίκα μου, δεν θέλω να αρρωστήσω. Θέλω να απολαύσω πρώτα την οικογένειά μου και μετά ό,τι έχω κάνει», κατέληξε ο Ιωάννης Απέργης.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;