Ιωάννης Παπαζήσης: «Ο γιος μου απομυθοποίησε τη σοβαροφάνεια που είχα σε κάποια πράγματα»
Όσα είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο «The 2night Show» για τον γιο του και την επιθυμία του να ζήσει στο εξωτερικό, όταν ήταν μικρότερος.

Το βράδυ της Δευτέρας (3/7) ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων ο Ιωάννης Παπαζήσης αποκάλυψε ότι μετάνιωσε που δεν έφυγε στο εξωτερικό, ενώ μίλησε και για τον γιο του.

«Εμένα η μεγαλύτερή μου βλακεία ήταν που δεν έφυγα στο εξωτερικό. Το 2010, πριν την κρίση, εγώ ήθελα πάντα να κατέβω από τη Δράμα στην Αθήνα, να κάνω πολύ γρήγορα πράγματα, να βγάλω κανένα φράγκο και να σηκωθώ να φύγω στην Αμερική.

Ήθελα να πάω στη Νέα Υόρκη, να μάθω τη γλώσσα από την αρχή και να μπω σε θεατρικές ομάδες για να ζήσω εκεί, αλλά όχι με το όνειρο του Λος Άτζελες. Ήθελα να ζήσω εκεί, ακόμη και εάν αποτύχω. Το λέω πολύ ώριμα πλέον, ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου, μέχρι σήμερα» είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

 

 

Έπειτα, μίλησε και για τον γιο του λέγοντας:

«Ζω μεγάλες στιγμές με τον γιο μου τώρα. Βιώνω μέσα από τον γιο μου τη δική μου παιδική ηλικία που ξέχασα…Ο γιος μου απομυθοποίησε τη σοβαροφάνεια που είχα σε κάποια πράγματα και κυρίως στη δουλειά μου. Το 2012 βγήκα στην Επίδαυρο, πριν βγω νόμιζα θα λιποθυμήσω. Το 2018 έχοντας τον Ιάσονα μέσα μου ήταν σαν να βγαίνω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;