Χέδερ Λόκλιαρ: Ανησυχία για την ψυχική της υγεία μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο
Στο βίντεο η Χέδερ Λόκλιαρ φαίνεται να προσπαθεί να ισορροπήσει στο περβάζι ενός κτιρίου γραφείων, πιάνοντας τις κολόνες για να στηριχθεί.

Ένα βίντεο της Χέδερ Λόκλιαρ που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, έκανε κάποιους να εκφράσουν ανησυχίες για την ψυχική υγεία της ηθοποιού.

Στο βίντεο η Χέδερ Λόκλιαρ φαίνεται να προσπαθεί να ισορροπήσει στο περβάζι ενός κτιρίου γραφείων, πιάνοντας τις κολόνες για να στηριχθεί προκειμένου να αποφύγει την απότομη πτώση. Να σημειωθεί πως ηθοποιός δίνει μάχη με τους εθισμούς της εδώ και χρόνια.

Η ηθοποιός, που φορούσε μία ολόσωμη φόρμα και ένα ζευγάρι σαγιονάρες, στη συνέχεια κάθεται για λίγο στην κορυφή μιας σκάλας όπου διαβάζει ένα ημερολόγιο ενώ δείχνει σαστισμένη. Κάποια στιγμή φαίνεται να θυμώνει με κάτι που διαβάζει και αρχίζει να χειρονομεί έντονα, προτού βάλει αυτό που διάβαζε στην τσάντα της.

Ένας άνδρας που θεωρείται ότι είναι ο αρραβωνιαστικός της, ο πρώην αθλητής motocross Κρις Χέισερ πήγε την ηθοποιό στο κτίριο για μία συνάντηση που κράτησε μία ώρα, αναφέρει το DailyMail.com. Όταν βγήκε η Χέδερ Λόκλιαρ από το κτίριο άφησε τον αρραβωνιαστικό της να περιμένει στο αυτοκίνητό του και φάνηκε να κατευθύνεται προς το περβάζι του κτιρίου. Ύστερα από μία ώρα η ηθοποιός πήγε στον σύντροφό της ο οποίος περίμενε στο αυτοκίνητο και έφυγαν μαζί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
5'
44 - 37
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;