Καλοκαιρινά ραντεβού με την τεχνολογία στον Κωτσόβολο
Οι αγαπημένες σου ηλεκτρονικές συσκευές είναι έτοιμες να σου χαρίσουν τις πιο όμορφες στιγμές που θα απογειώσουν το καλοκαίρι σου.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και δηλώνουμε πανέτοιμοι να ξεχυθούμε στις παραλίες, να πιούμε κοκτέιλ σε καλοκαιρινά μπαράκια και να νιώσουμε λίγη ξεγνοιασιά σε κάποιο νησί παρέα με φίλους.

Εκτός των παιδικών μας φίλων βέβαια, πιστός «φίλος» και συνοδοιπόρος για ακόμη ένα καλοκαίρι είναι η τεχνολογία, αφού χωρίς αυτήν δεν πάμε πουθενά. Στην κυριολεξία, χωρίς GPS δεν πάμε πουθενά.

Καλοκαίρι στο νησί

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική ευκαιρία να πάρεις την παρέα ή το άλλο σου μισό και να βρεθείτε σε ένα νησί, όπου θα απολαύσετε όμορφες στιγμές που θα σας συνοδεύουν όλο τον χρόνο. Οι εμπειρίες από τα χαμόγελα και τους φίλους θα είναι μαζί σου όταν γυρίσεις στην πόλη και, όπως όλοι ξέρουμε, ο καλύτερος τρόπος για να θυμόμαστε (και να νοσταλγούμε), είναι να αποτυπώνουμε.

Πώς θα το κάνουμε αυτό; Μα φυσικά, αποθανατίζοντας όλες εκείνες τις στιγμές που θέλουμε να κουβαλάμε μαζί μας. Βγάζοντας όσες φωτογραφίες και βίντεο θέλουμε από εξορμήσεις και δραστηριότητες, ώστε να τις βλέπουμε τον χειμώνα και να μετράμε (ξανά) αντίστροφα για το επόμενο καλοκαίρι.

Φυσικά, για τα καλοκαιρινά ραντεβού σου με την τεχνολογία, ο Κωτσόβολος είναι πάντα εδώ και σου δίνει και φέτος τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα, βλ. smartphones και φωτογραφικές μηχανές.

Αν πάλι είσαι περισσότερο του video action, τότε τα drones και οι Go Pro που θα βρεις στον Κωτσόβολο, παίζει να σε μαγέψουν περισσότερο και από τις ίδιες τις παραλίες!

Καλοκαίρι στο εξοχικό

Δεν αποκλείεται το φετινό καλοκαίρι να σε βρει στο εξοχικό σου, παρέα με το air condition και την ψυχική σου ηρεμία. Ωστόσο, οι συνήθειες δεν «κόβονται» εύκολα, οπότε είμαστε σίγουροι ότι, αν είσαι gamer, θα θέλεις σίγουρα να «λιώσεις» στο gaming και στο εξοχικό. Πάλι καλά που στον Κωτσόβολο θα βρεις τις καλύτερες κονσόλες για να παίζεις όσο θες. Ρίξε και μια ματιά σε earbuds και ακουστικά – headsets, διότι, αν είσαι με παρέα στο σπίτι, είτε οι άλλοι θα θέλουν την ησυχία τους γιατί θα βλέπουν καμία σειρά στο tablet, είτε εσύ δεν θα θες αντιπερισπασμούς.

Πριν έρθουν, όμως, οι φίλοι σου, ίσως θελήσεις να κάνεις τον χώρο ακόμη πιο όμορφο, αφού τόσες φωτογραφίες σκοπεύετε και φέτος να βγάλετε. Μπορείς, λοιπόν, να επιλέξεις ανάμεσα σε έπιπλα κήπου και μηχανήματα κήπου, ώστε να κάνεις μία ανανέωση πριν έρθουν οι μουσαφίρηδες. Επίσης, ίσως χρειάζεσαι και μία ψησταριά για τον κήπο, αφού μετά την θάλασσα δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από μία ψητούρα και μπίρες με την παρέα.

Φυσικά, όλα αυτά μπορείς να τα αποκτήσεις πολύ εύκολα με το Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος. Έτσι, ακόμη και χωρίς πιστωτική κάρτα, μπορείς να εξοπλίσεις πλήρως το εξοχικό σου, ορίζοντας εσύ το ποσό της δόσης που σε εξυπηρετεί, αλλά και τον αριθμό των μηνών που θα χρειαστείς για την αποπληρωμή. Καλό;

Καλοκαίρι στην παραλία

Το μέρος που σίγουρα θα περάσεις το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού είναι η παραλία. Είτε επιλέξεις το εξοχικό σου, είτε πας σε κάποιο νησί, είτε κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό, όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε μία «τίμια» παραλία. Αν επιδιώκεις την πραγματική χαλάρωση και την πλήρη αποσύνδεση από την πολύβουη πόλη, τότε ίσως μαζέψεις την παρέα σου και πάτε σε μία παραλία όπου θα είστε μόνο εσείς, η θάλασσα και τα ψάρια.

Ωστόσο, και η μοναξιά θέλει… καλοπέραση, οπότε και πάλι θα χρειαστείτε αξεσουάρ παραλίας, όπως ομπρέλες για να μην σας κάψει ο ήλιος, ξαπλώστρες για να απλωθείτε, φορητό ψυγείο παραλίας για να έχετε ΠΑΝΤΑ δροσερό νερό, μπίρες και αναψυκτικά, ενώ για τους πιο αθλητικούς της φάσης, ένα sup ή έστω ένα κανό kayak, είναι μάλλον απαραίτητο. Αν πάλι θέλετε να κάνετε ένα μικρό elevate στη φάση «μόνοι μας στην παραλία», τότε σίγουρα θα χρειαστείτε ένα φορητό ηχείο Bluetooth, προκειμένου να βάλετε δυνατά μουσική και να το ζήσετε.

Όλα αυτά και πολλά πολλά ακόμη προσφέρει ο Κωτσόβολος στα 91 καταστήματά του. Μάλιστα, ο κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και προνοεί για το καλό των συσκευών μας, διότι τα μικροατυχήματα είναι συχνά μέσα στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο προσφέρει την τεχνική υποστήριξη Total Support Insurance, διασφαλίζοντας πως, για όσα χρόνια επιλέξουμε, όποιο λειτουργικό πρόβλημα και αν παρουσιάσουν τα tablets, τα ηχεία Bluetooth, τα earbuds και γενικώς οι ηλεκτρονικές συσκευές μας, αυτό θα λυθεί άμεσα και υπεύθυνα. Και αν αυτό δεν γίνεται, τότε ο Κωτσόβολος τις αντικαθιστά.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ακόμα αναρωτιέσαι «γιατί να επιλέξεις φέτος το καλοκαίρι τον Κωτσόβολο», η απάντηση είναι πολύ απλή: Γιατί εκτός του ότι διαθέτει 91 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει το Total K support και ευκολίες αγοράς με πλάνο δόσεων, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα. Επίσης, διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο παράδοσης και προσφέρει άμεση παράδοση σε 24 ώρες.

Αν, λοιπόν, δεν είναι τώρα η ώρα να κλείσεις τα ραντεβού σου με την τεχνολογία στον Κωτσόβολο και να απολαύσεις τις διακοπές σου, τότε πότε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;