Δημήτρης Νατσιός: «Να γίνεται αγωγή της αγνότητας» - Τι δήλωσε για το δικαίωμα στην άμβλωση
Δημήτρης Νατσιός: Σε νέες δηλώσεις προέβη ο πολιτικός αρχηγός σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Το πρωί της Δευτέρας (3/6) ο Δημήτρης Νατσιός ο πολιτικός αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος «ΝΙΚΗ» βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 προβαίνοντας σε δηλώσεις για ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για «αγωγή αγνότητας».

Σύμφωνα με τον κ. Νατσιό η νέα αυτή αγωγή θα πρέπει να προστεθεί στα διδακτικά βιβλία από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

«Εχουμε 102 ενότητες στα βιβλία του Δημοτικού, στα παλιά αναγνωστικά (σήμερα τα λέμε βιβλία γλώσσας) Δεν υπάρχει ούτε μία ενότητα στην οποία να εστιάζει στο θεσμό της οικογένειας», δήλωσε ο κ. Νατσιός με τους δημοσιογράφους να αντιδρούν με τις δηλώσεις τους.

Τότε, ο πολιτικός επανέλαβε ότι πρέπει να διδάξουμε την αγνότητα στα παιδιά του Δημοτικού και πως αντί να διδάσκουμε συνταγές μαγειρικής και θα έπρεπε να διδάσκουμε κείμενα από τους μεγάλους μαϊστόρους της λογοτεχνίας μας.

«Η λέξη αγνότητα σας ενοχλεί; Αν διδάξετε ένα κείμενο του Πολέμη, του Ελύτη, του Δροσίνη, του Κάλβου, όλα αυτά είναι κείμενα αγνότητας» πρόσθεσε.

Μετά ζήτησε να υπάρχει και οικογενειακή αγωγή, με σκοπό να διδάσκονται τα παιδιά το θεσμό της οικογένειας, αλλά και να ξαναγεμίσουν τα χωριά με παιδιά.

Όσον αφορά τις αμβλώσεις ο Δημήτρης Νατσιός δήλωσε:

«Το δικαίωμα της έκτρωσης δεν εδράζεται σε καμία ιατρική και νομική λογική. Ως δημοκρατικό, πατριωτικό κίνημα Νίκη πιστεύουμε πως κανένας απολύτως δεν έχει δικαίωμα προκλήσεως βλάβης στο έμβρυο».

Οταν ρωτήθηκε αν αναγνωρίζει στις γυναίκες το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, απάντησε ότι «αυτές οι συζητήσεις είναι πολύ δύσκολες, αλλά εξ άκρας συλλήψεως υπάρχει άνθρωπος, υπάρχει το δικαίωμα του ανθρώπου, του αγέννητου παιδιού, αυτή είναι η άποψή μας».

Έπειτα, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε να διευκρινίσει αν επιθυμεί να καταργηθούν οι αμβλώσεις, απέφυγε να απαντήσει επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει να μπει η οικογνειακή αγωγή στα σχολεία.

Ακόμη, δήλωσε ότι δεν τον ενοχλεί μια γυναίκα να φοράει παντελόνι και διαφοροποιήθηκε από τις δηλώσεις Μητροπολίτη που είπε ότι σιχαίνεται τις γυναίκες που ντύνονται σαν άντρες.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1