Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχω δεχθεί μία πρόταση γάμου, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρη»
Η Μαρία Κωνσταντάκη παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Σήμερα Τετάρτη (28/6) η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για την υπαρξιακή κρίση που βίωσε για την ηλικία της, τον γάμο και τα παιδιά, αλλά και την απιστία.

Η Μαρία Κωνσταντάκη φέτος «έκλεισε» φέτος τα 50 και πλέον νιώθει πιο χαλαρή και λέει την ηλικία της, ενώ όπως η ίδια αποκάλυψε πέρασε μία μεγάλη υπαρξιακή κρίση, καθώς αισθανόταν πως μεγαλώνουμε και οδεύουμε προς τον θάνατο. Ακόμη, ανέφερε πως πλέον δεν είναι εκείνη που φλερτάρει πρώτη, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει φτάσει κοντά στον γάμο.

«Έχω δεχθεί μία πρόταση γάμου, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρη. Το “αν θα κάνεις παιδιά” είναι η πιο άκομψη ερώτηση που μπορείς να κάνεις σε μία γυναίκα και ποτέ δε την κάνεις σε ένα άντρα» είπε η ηθοποιός.

«Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Από μικρή ήμουν “μπενάκιας… βγαινάκιας”. Είχα δηλώσει ότι θα ήθελα να κάνω παιδί στα 28 μου. Αργότερα κατάλαβα ότι ήταν ο φόβος μου να μη μείνω μόνη» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Όσον αφορά την απιστία, η Μαρία Κωνσταντάκη δήλωσε πως σύντροφός της της έχει πει ότι την έχει απατήσει, ενώ η ίδια απίστησε μόνο μία φορά, όταν είχε τελειώσει η σχέση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;