Τέσσερις ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι νέες ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο αυτό θα είναι οι επαναληπτικές εκλογές 2023 μαζί με αρκετή ζέστη. Έτσι, πολλοί θα θελήσουμε να δροσιστούμε απολαμβάνοντας μία καλή ταινία σε ένα θερινό σινεμά, ή μία καλή σειρά στο σπίτι μας αγκαλιά με το air-condition. Ευτυχώς, και αυτή την εβδομάδα, οι επιλογές είναι αρκετές με φρέσκες κωμωδίες, σινεφίλ επιλογές αλλά και σειρές που δεν πρέπει να χάσεις.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Asteroid City

Ο Wes Anderson επιστρέφει με την πιο Wes Anderson ταινία της καριέρας του και με ένα καστ που θέλουμε δύο σελίδες για να το αναφέρουμε όλο και να μη ξεχάσουμε κανέναν. Ένα σαββατοκύριακο του 1955, επισκέπτες καταφθάνουν σε ένα απομονωμένο χωριό της αμερικανικής ερήμου, όπου διοργανώνεται συνέδριο Νεαρών Αστροπαρατηρητών. Οι εργασίες του, όμως, θα διαταραχθούν από έναν απρόσμενο εξωγήινο επισκέπτη και ο στρατός θα αποκλείσει την περιοχή. Μία ταινία που φαίνεται να αποτίει φόρο τιμής στον Spielberg χωρίς να χάνει το μαγικό άγγιγμα του Anderson. Μία ταινία που το σινεφίλ κοινό δε θα θελήσεις να χάσει.

No Hard Feelings

Η Jennifer Lawrence θέλει να μας θυμίσει πως ακόμα υπάρχουν σταρ του Σινεμά και ότι οι κωμωδίες low-budget μπορούν να φέρουν λεφτά και να στηρίξουν το στούντιο που τις κυκλοφορεί. Μία ταινία βγαλμένη από τη δεκαετία του 2000 και μία R-rated κωμωδία που θα σε κάνει να γελάσεις και να θυμηθείς ότι και αυτές οι ταινίες είναι για τη μεγάλη οθόνη και όχι για το streaming. Για να μη χάσει το σπίτι της λόγω χρεών, η Μάντι δέχεται μια πρωτότυπη προσφορά εργασίας: Πρέπει «να κάνει άντρα» τον ντροπαλό κι αντικοινωνικό 19χρονο γιο ενός πλούσιου ζευγαριού προτού αυτός ξεκινήσει το κολέγιο.

Mediterraneo – Ο Νόμος της Θάλασσας

Βλέποντας τη φωτογραφία του τρίχρονου Σύριου Αϊλάν που βρέθηκε πνιγμένος στα τουρκικά παράλια, ο Ισπανός ιδιοκτήτης μιας εταιρείας ναυαγοσωστικών υπηρεσιών αποφασίζει το φθινόπωρο του 2015 να πάει στη Λέσβο για να βοηθήσει στη διάσωση προσφύγων. Σοκαρισμένος απ’ όσα αντικρίζει και πεισμωμένος από την αδιαφορία των αρχών, θα μετατρέψει την ολιγοήμερη αποστολή του σε έργο ζωής. Μία τρομακτικά επίκαιρη ταινία μετά και το ναυάγιο στην Πύλο, έρχεται να πει μία ανθρώπινη και σκοτεινή ιστορία που πρέπει να δούμε για να μπορέσουμε να μπούμε λίγο στα παπούτσια και να νιώσουμε όλα αυτά που περνάνε άνθρωποι που ξεριζώνονται από τις πατρίδες τους κυνηγώντας μία καλύτερη ζωή. Βασικά, κυνηγώντας μία ευκαιρία για να ζήσουν.

The Perfect Find

Το Netflix επιστρέφει στις ρομαντικές κωμωδίες. Η Gabrielle Union πρωταγωνιστεί ως μία γυναίκα με καριέρα στον χώρο της μόδας, που αντιμετωπίζει δυσκολίες μετά την ανάπτυξη συναισθημάτων για έναν αρκετά νεαρότερο άνδρα. Ο Keith Powers πρωταγωνιστεί, επίσης, στη σειρά.

Σειρές

Secret Invasion

Η πρώτη σειρά του Phase 5 του MCU έρχεται για να μας βάλει πάλι στο κατασκοπευτικό θρίλερ που είχαμε δει στο “Captain America: The Winter Soldier”. Ο Nick Fury επιστρέφει στη Γη για να αποτρέψει μία πιθανή εισβολή των Skrull. Θα καταφέρει η σειρά να επαναφέρει το MCU στις προηγούμενες δόξες τους ή θα είναι ακόμα μία μισοτελειωμένη προσπάθεια για να μεταφερθεί μία εμβληματική ιστορία των κόμικς σε live-action; Το πρώτο επεισόδιο μας δείχνει πως, μάλλον, το δεύτερο θα γίνει.

Skull Island

Το Netflix μπαίνει στον κόσμο του MonsterVerse και μας φέρνει την πρώτη anime σειρά του κινηματογραφικού franchise. Η σειρά διαδραματίζεται στο γνωστό νησί του King Kong και είναι ό,τι πρέπει για όσους λατρεύουν τα kaiju και τα τέρατα.

Swagger Season 2

Μια χαλαρή μεταφορά της καριέρας του παίκτη του ΝΒΑ Kevin Durant, στο “Swagger” πρωταγωνιστεί ο O’ Shea Jackson Jr. ως Ike “Icon” Edwards, ένας χαρισματικός μπασκετμπολίστας που έχει ό,τι χρειάζεται για να ανέβει στις τάξεις των αστέρων του αθλητισμού. Η σειρά έχει συγκεντρώσει επαίνους για την πλούσια αφήγηση και τις εξαιρετικές ερμηνείες της και η δεύτερη σεζόν είναι διαθέσιμη στο Apple TV+.

Δες ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1