Κατερίνα Γερονικολού: «Να μην σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας αλλά και τις επόμενες γενιές»
Η Κατερίνα Γερονικολού σε συνέντευξή της στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικολογία και τον ενδιαφέρον της για το περιβάλλον.

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/6) στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγάπη της για την οικολογία και το περιβάλλον, αλλά και την ατομική προσπάθεια που κάνει η ίδια προς αυτή την κατεύθυνση.

«Η αγάπη μου για την οικολογία ξεκίνησε σε παιδική ηλικία, που άρχισα να κλαίω γοερά σε κάποιες φωτιές, όπως κάθε χρόνο γίνονται το καλοκαίρι. Ξεκίνησα να το παίρνω πάρα πολύ βαριά και κάθε καλοκαίρι πραγματικά αρρωσταίνω όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα» είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού και πρόσθεσε:

«Από ‘κει και μετά, χωρίς να έχω δημιουργήσει κάποια οικολογική οργάνωση, προσπαθώ σαν μονάδα να μην επιβαρύνω το περιβάλλον».

«Δεν είναι βέβαια μόνο αυτό. Εμένα με βλέπουν να πετάω την ανακύκλωση και μου λένε: κορίτσι μου, τι το κάνεις, αφού τα μαζεύουν μαζί με τα άλλα. Σίγουρα δεν θα ‘θελα ποτέ να υποψιαστώ κάτι τέτοιο αλλά ας κάνουμε ένα βήμα» συμπλήρωσε η Κατερίνα Γερονικολού αναφερόμενη στην προσπάθειά της να ανακυκλώνει.

«Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να μην σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας αλλά και τις επόμενες γενιές. Ό,τι κάνουμε εμείς αυτή τη στιγμή από θέμα οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος έχει να κάνει με τους επόμενους που θα έρθουν, που δεν έχουν γεννηθεί ακόμα. Αυτό θεωρώ ότι είναι χρέος μας» τόνισε στο πλατό της εκπομπής η Κατερίνα Γερονικολού

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;