Wednesday: Το cast σχολιάζει τις θεωρίες του κοινού για την δεύτερη σεζόν
Οι Τζένα Ορτέγκα, Έμα Μάιερς, Χάντερ Ντούχαν και Τζόι Σάντεϊ συζητούν τις καλύτερες θεωρίες για τη δεύτερη σεζόν του «Wednesday».

Στο ετήσιο event, TUDUM 2023, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο το Netflix μας έδωσε νέες πληροφορίες για τις σειρές και τις ταινίες που θα ετοιμάζει για εμάς το προσεχές διάστημα. Στο πλαίσιο του event είδαμε ένα βίντεο για την επιτυχημένη σειρά «Wednesday», όπου οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες συζητούν διάφορες θεωρίες του κοινού για τη συνέχεια.

Η Jenna Ortega και τα υπόλοιπα μέλη του καστ συζητούν on camera, αν και έχουν διεκρινίσει ότι η ιστορία είναι «άκρως απόρρητη» και κανείς του δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στη δεύτερη σεζόν.

Ανάμεσα στις θεωρίες των φαν που συζήτησαν ήταν και το ενδεχόμενο η Wednesday να γίνει η νέα δασκάλα του Hyde και να έχει εξουσία πάνω στον Tyler, ενώ το καστ ανέφερε μεταξύ άλλων, και την πιθανότητα να παρουσιάσουν ένα νέο μέλος της οικογένειας Addams στη δεύτερη σεζόν. Ωστόσο, δεν αποκάλυψαν ποιο μέλος θα μπορούσε να είναι αυτό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
62'
0 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
62'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
6'
51 - 39
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;