MasterChef 7: Ήρθε η στιγμή του μεγάλου τελικού - Απόψε θα ανακοινωθεί ο νικητής (Trailer)
MasterChef 7: Νίκος Τράκας ή Μαρία Μπέη; - Απόψε θα μάθουμε ποιος κερδίζει τον τίτλο και το έπαθλο

Το τέλος του MasterChef 7 και η ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας του μαγειρικού διαγωνισμού πλησιάζει και απόψε Τετάρτη 14 Ιουνίου θα γνωρίζουμε ποιος είναι ο παίκτης ή η παίκτρια που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό.

Το επεισόδιο του MasterChef 7 που θα προβληθεί απόψε Τετάρτη 14 Ιουνίου και αναμένεται να είναι το τελευταίο, θα έχει δύο σκέλη. Στο πρώτο σκέλος θα δούμε την πέμπτη και τελευταία μαγειρική δοκιμασία του τελικού, όπου ο Νίκος Τράκας και η Μαρία Μπέη τα δίνουν όλα για όλα για την πρωτιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στην τελευταία δοκιμασία για φέτος θα δούμε έναν πολύ σημαντικό καλεσμένο από την Ισπανία και μια απαιτητική Δοκιμασία Αντιγραφής. Βέβαια, στο trailer φαίνεται ότι ένα από τα δύο πιάτα δεν θα περνούσε το πάσο. Ωστόσο, ο Νίκος και η Μαρία καλούνται να αντιγράψουν δύο πιάτα του Ισπανού σεφ και δυστυχώς ο καλεσμένος σεφ ακούγεται να λέει ότι κανένα από τα δύο δεν θα περνούσε το πάσο, όσον αφορά τη δεύτερη προσπάθεια.

Στο δεύτερο σκέλος θα δούμε τους κριτές, του δύο φιναλίστ, τις οικογένειές τους και τους παίκτες και τις παίκτριες του φετινού MasterChef απευθείας και σε LIVE αναμετάδοση από το πλατό της εκπομπής. Εκεί θα μάθουμε όλες τις βαθμολογίες και ως εκ τούτου θα δούμε ποιος ή ποια κατάφερε να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο, το έπαθλο και τις 50.000 ευρώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί μόνο το αποτέλεσμα της ομαδικής του τελικού, όπου κέρδισε η Μαρία με έναν πόντο και οι δύο βοηθοί της – ο Πορφύρης και ο Άγγελος – πήρα από 5.000 ευρώ έκαστος. Ωστόσο, η διαφορά είναι μικρή και μπορεί πανεύκολα να ανατραπεί.

Το τελευταίο επεισόδιο του MasterChef 7 θα προβληθεί απόψε Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 21:00 στο Star.

Δείτε το τρειλερ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;