MasterChef 7: Η τελευταία δοκιμασία του τελικού - Μπέη και Τράκας τα δίνουν όλα (Trailer)
MasterChef 7: Η δεύτερη φάση του μεγάλου τελικού ολοκληρώνεται με «κερκίδα» παλιούς παίκτες και παίκτριες, φίλους και συγγενείς των φιναλίστ στον εξώστη.

Το τέλος του MasterChef 7 και η ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας του μαγειρικού διαγωνισμού είναι πολύ κοντά με το Νίκο Τράκα και τη Μαρία Μπέη, τους δύο φιναλίστ, να βάζουν τα δυνατά τους στο «δρόμο» για τον τελικό.

Στη μοναδική δοκιμασία για την οποία μάθαμε μέχρι στιγμής τη βαθμολογία, αυτή όπου παλιοί παίκτες βοήθησαν τους δύο φιναλίστ σε μία ομαδική δοκιμασία, τη νίκη πήρε με 1 πόντο διαφορά η Μαρία Μπέη. Έτσι, αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε πως έχει ένα μικρό προβάδισμα, κάτι που όμως εύκολα μπορεί να ανατραπεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου θα παρακολυθήσουμε την τελευταία δοκιμασία του τελικού του MasterChef 7η οποία θα «σημάνει» το τέλος του διαγωνιστικού μέρους. Στον εξώστη βρίσκονται παλιοί παίκτες και παίκτριες που πέρασαν από το φετινό MasterChef, καθώς και συγγενείς και φίλοι των φιναλίστ.

Έτσι, η Μαρία Μπέη πήρε δύναμη βλέποντας ξανά τον Δημήτρη Μπέλλο και ο Νίκος Τράκας πήρε δύναμη βλέποντας ξανά τον αδερφό του. Οι δυο τους τα έδωσαν όλα μαγειρεύοντας στο πλατό με το «βλέμμα» στη νίκη. Το άγχος, η πίεση και οι φωνές από τον εξώστη είναι γεγονός με τους δύο φιναλίστ να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στο τέλος οι κριτές θα δοκιμάσουν τα πιάτα και θα τα βαθμολογήσουν, ενώ αύριο Τετάρτη 13 Ιουνίου θα μάθουμε τις τελικές βαθμολογίες και σε live αναμετάδοση θα ανακοινωθεί ο νικητής ή η νικήτρια του MasterChef 7.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;