Άννα Φλωρινιώτη για Γιάννη Φλωρινιώτη: Χθες ένιωσα τον πατέρα μου, ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει
«Κι άντε, εγώ είμαι τρελή και βλέπω οράματα, ο φίλος μου;»

Η Άννα Φλωρινιώτη έχασε τον πατέρα της, Γιάννη, πριν λίγες ημέρες κι όπως είναι φυσικό, η απώλειά του της έχει στοιχίσει.

Καλεσμένη μαζί με τη Γωγώ Γαρυφάλλου στο «T-live», μίλησε για το παρελθόν του καλλιτέχνη, ενώ μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό κι αντοχή να βγω πουθενά, αλλά είπα ότι αυτή τη φορά θα κάνω ό,τι θα έκανε ο πατέρας μου. Τα πάντα. Θα ντύνομαι, θα στολίζομαι και θα κάνω ό,τι του αρέσει», είπε αρχικά βουρκωμένη.

 

 

 

 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για εκείνον: «Ξέρω ότι με βλέπει, είναι δίπλα μου. Χθες τον ένιωσα κιόλας, ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει και γυρνάω και λέω “ποιος είναι;”. Ήμουν με έναν φίλο μου, δεν ήμουν καλά και του είπα να πάμε για ένα ποτό. Όπως καθόμασταν, γυρίσαμε κι οι δύο σαν να μας έσπρωξε κάποιος».

«Αναρωτηθήκαμε αν ήταν ο σερβιτόρος και τελικά, δεν ήταν. Παγώσαμε. Ήταν σαν ένα άσπρο πράγμα να μας έσπρωξε συγχρόνως. Το είδε κι ο φίλος μου. Κι άντε, εγώ είμαι τρελή και βλέπω οράματα. Ο φίλος μου;», συμπλήρωσε η Άννα Φλωρινιώτη.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;