MasterChef 7: Το φαβορί αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό - Η τελική τριάδα
Ένα από τα μεγάλα φαβορί του MasterChef 7 αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR.

Με γοργούς ρυθμούς πλησιάζουμε προς το μεγάλο φινάλε του MasterChef 7, καθώς το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τη συχνότητα του STAR, προβλήθηκε η προτελευταία αποχώρηση και αποκαλύφθηκαν οι τρεις φιναλίστ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από μια απαιτητική δοκιμασία όπου ο Νίκος Τράκας παρακολουθούσε ήρεμος από τον εξώστη κερδίζοντας το εισιτήριο για την τελική τριάδα του διαγωνισμού μαγειρικής. Επίσης, η Μαρία Μπέη κατόρθωσε να «κερδίσει» το πολυπόθητο εισιτήριο για τους τρεις καλύτερους του MasterChef για φέτος.

Για την τελευταία μονομαχία τα «ξίφη» τους διασταύρωσαν ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Άγγελος Τσιγκάκος. Οι δύο παίκτες του MasterChef 7 έδωσαν μία μαγειρική μονομαχία προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Οι δυο παίκτες κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε μια ακόμα Δοκιμασία Αντιγραφής ενός πιάτου με υψηλές απαιτήσεις από τον βραβευμένο σεφ Αστέριου Κουστούδη.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή και για τους δύο διαγωνιζόμενους στο ριάλιτι μαγειρικής, μόνο ένας θα έπαιρνε το εισιτήριο για την τελική τριάδα του MasterChef 7, ενώ ο άλλος θα έπρεπε να αποχωριστεί άμεσα την μαύρη του ποδιά και να περάσει την πόρτα της εξόδου. Τα λάθη και οι αστοχίες, άλλοτε μικρές και άλλοτε μεγάλες, δεν απουσίασαν και σε αυτή την μονομαχία με αποτέλεσμα οι τρεις σεφ και κριτές του ριάλιτι μαγειρικής μαζί με τον καλεσμένο τους να δυσκολευτούν πάρουν την τελική τους απόφαση.

Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Αστέριος Κουστούδης βρέθηκαν απέναντι από τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη και τον Άγγελο Τσιγκάκο για να τους ανακοινώσουν την βαθμολογία τους.

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του STAR, συγκεντρώνοντας τη χαμηλότερη βαθμολογία στο συγκεκριμένο πιάτο, από το MasterChef 7 αποχώρησε ο Άγγελος Τσιγκάκος. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο παίκτης δήλωσε πως:

«Νιώθω πολύ γεμάτος, ευχαριστήθηκα πολύ και το πιάτο σήμερα παρά τις αστοχίες. Κρατάω μόνο τα θετικά από το παιχνίδι» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;