Σταύρος Σβήγκος: Η άγνωστη καντίνα που διατηρεί στην Εύβοια
Σταύρος Σβήγκος: «Είμαστε σε μια γωνίτσα, η μουσική ακούγεται ίσα-ίσα, είμαστε λίγο Ικαριώτες στην εξυπηρέτηση»

Στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΟΡΕΝ «Έρωτας Φυγάς», μίλησε μεταξύ άλλων για την… κρυφή καντίνα που διατηρεί σε παραλία της Εύβοιας.

«Εγώ το έμαθα τυχαία, γιατί πήγα σε ένα χωριό της Εύβοιας και μου το είπαν. Εσύ γιατί δεν το διαφημίζεις; Έχεις ξανακούσει άνθρωπο να μη διαφημίζει την επιχείρησή του;», ρώτησε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

«Είναι ένα ήσυχο spot, μικρή παραλία. Δεν είναι επιχείρηση που ξεκίνησε για να γίνει επιχείρηση. Θέλουμε να βγάζει τα έξοδά της, μέχρι εκεί. Κάποιες φορές τα βγάζει, κάποιες άλλες όχι. Είναι χόμπι», απάντξσε ο Σταύρος Σβήγκος.

«Είναι μία παραλία που δεν χωράει κόσμο. Δεν είναι μυστικό απλά υπάρχει κόσμος που πήγαινε εκεί πολύ πριν από μένα. Θεωρώ καφρίλα να πάω σε μία ήσυχη μεριά ενός χωριού και να φτιάξω μία επιχείρηση, να γεμίσω ομπρέλες και να τους χαλάσω την ηρεμία τους», εξήγησε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Είμαστε σε μια γωνίτσα, η μουσική ακούγεται ίσα-ίσα, είμαστε λίγο Ικαριώτες στην εξυπηρέτηση. Είναι από την πλευρά του Αιγαίου», κατέληξε για το θέμα ο Σταύρος Σβήγκος.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;