My Style Rocks: Το σύνολο της Ειρήνης δεν ενθουσίασε την Όλγα - «Τα δείχνει όλα»
H Όλγα Κοτλιδά ήταν κάθετη στη βαθμολογία της

Η εμφάνιση της Ειρήνης Καζάκη στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks δεν ενθουσίασε την Όλγα Κοτλιδά, η οποία τη βαθμολόγησε με «1».

Η διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε με ένα μαύρο σορτσάκι και ασορτί μπούστο, όμως το σύνολό της ήταν αρκετά αποκαλυπτικό για τις συμπαίκτριές της.

Ειδικότερα, η Όλγα Κοτλιδά ήταν κάθετη στη βαθμολογία της, εξηγώντας πως κατά την ίδια ο συνδυασμός είναι λάθος, όπως και το νούμερο που επέλεξε η Ειρήνη.

Αφού έβαλε τη βαθμολογία της, εξήγησε τον λόγο που ήταν χαμηλή. «Ενα! Ένα, γιατί δεν δίνεται άλλος βαθμός από το ένα σε αυτό το λουκ. Λοιπόν, αρχικά το κλάμερ τι φάση; Κλάμερ; Αυτό το φοράνε, όχι οι καλοντυμένες σερβιτόρες, εγώ όταν το βλέπω λέω “άρα δεν είχε χρόνο να φτιάξει τα μαλλιά της”. Έχεις ένα συγκεκριμένο μοτίβο με πολύ στενά τοπάκια και πολύ στενά σορτσάκια ή παντελόνια, αλλά εσένα ο σωματότυπος σου είναι αχλάδι», εξήγησε.

«Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τονίσεις λίγο τους ώμους σου για να έρθει σε μια ισορροπία και σε μια συμμετρία η φιγούρα σου. Ας πούμε, αν ήθελες να κρατήσεις αυτό το γιλέκο θα έλεγα πως πρέπει να το πάρεις αρχικά, σε μεγαλύτερο νούμερο, γιατί τραβάνε τα κουμπιά. Πες ότι το ξεσφίγγουμε, εγώ θα έβαζα μάλλον κάτι ψηλόμεσο για να μην φαίνεται και πολύ κοντό. Αν ήθελες να κρατήσεις το sexiness κράτα το, αλλά τώρα είναι σαν να έχει κοπεί ένα πολύ μικρό και στενό τοπάκι κάτω και κάτω στην περιφέρεια σου, που είναι πιο μεγάλη, έχω μια άλλη ζώνη που την κάνει το σορτς», συμπλήρωσε.

Τέλος, τόνισε: «Δεν είναι ότι δεν κολακεύει το σώμα σου, αλλά δεν του δίνει ένα κλικ παραπάνω και στιλιστικά. Σε κολακεύει, γιατί είναι φουλ σφιχτό πάνω σου και τα δείχνει όλα. Δεν είναι ισορροπημένο στην εικόνα σου. Γνώμη μου».

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;