Έξοδος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Τα καλύτερα events για το ΠΣΚ (26-28/5)
Aυτή την εβδομάδα, η στήλη μας για έξοδο έβγαλε «εισιτήριο» και ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο Thessaloniki Street Food Festival, το πιο όμορφο και γευστικό event της συμπρωτεύουσας!

Μάλλον θα αναρωτιέστε γιατί το έξοδος στην Αθήνα κυκλοφόρησε από την Τετάρτη!

Όχι, η εβδομάδα δεν μίκρυνε και δυστυχώς δεν φτάσαμε στην Παρασκευή. Ευτυχώς όμως τα event που έρχονται είναι πολλά και άχαστα!

Αυτή την εβδομάδα στην αγαπημένη στήλη του neolaia.gr προστέθηκε άλλη μία ημέρα, καθώς δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε εκδηλώσεις που θα συμβούν στην πόλη και δεν πρέπει να λείψουμε με τίποτα!

Επίσης αυτή την εβδομάδα, το έξοδος στην Αθήνα έβγαλε «εισιτήριο» και ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο καλύτερο event της συμπρωτεύουσας!

Υπομονή δύο ημέρες ακόμη. Μέχρι τότε, πάμε να δούμε τι όμορφο μας περιμένει!

Έξοδος στη Θεσσαλονίκη

Φύγαμε για Thessaloniki Street Food Festival! (25 – 28/5)

έξοδος στην Αθήνα

To Thessaloniki Street Food Festival επιστρέφει το 2023 για να μας προσφέρει ακόμα μια χρονιά έναν γευστικό και μουσικό παράδεισο.

Από Πέμπτη έως Κυριακή και για 4 υπέροχες μέρες, 25 – 28 Μαΐου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ – TIF Helexpo μετατρέπεται σε μια τεράστια, γευστική, υπαίθρια αγορά με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο.

Η SoulFood Thessaloniki έχει φροντίσει προς τέρψη του κοινού να υπάρχουν περισσότερα από 25 Street Food booths και γωνιές με εντυπωσιακά Food Trucks, συνοδευόμενα από 2 φαντασμαγορικά Music Stages και 5 rest areas. Σπάνιες συνταγές, επίσημες πρώτες εμφανίσεις αλλά και κλασικές αγαπημένες streetfoodιές, θα γεμίσουν με αρώματα όλη την πόλη στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στην Ελλάδα.

Την απόλαυση των υπέροχων αυτών γεύσεων θα ολοκληρώνει και φέτος ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα με δύο music stages γεμάτο σπουδαία ονόματα εναρμονισμένα στο πνεύμα του «Αστικού Πανηγυριού». Τέτοια είναι οι εκρηκτικοί Εβρίτικη Ζυγιά [26/5] με το αυθεντικό ηχόχρωμα της θρακιώτικης μουσικής γεμάτο από γκάιντα, λύρα και το κέφι που μεταδίδουν. Οι Mikro [27/5] με τον «πολυμορφικό» ήχο τους που μοιράζεται ανάμεσα σε electronicadancebreak beatdrum n basspop και disco

Η Band Entopica [26/5] με τη χορευτική, εκστατική φρενίτιδα από παραδοσιακά τραγούδια και πρωτότυπες συνθέσεις που μοιράζουν απλόχερα στα live τους. Οι ενθουσιώδεις Polkar [28/5] που θα προσφέρουν ελεύθερη βαλκανική indie πανηγυρτζίδικη pop με ελληνικές ρίζες. Παρών και ο Hip Hop ήχος με τον σπουδαίο Εισβολέα με Full Band [25/5], όπως και υπέροχη Swing μουσικοχορευτική εμπειρία από τους Speakeasies Swing Band [27/5] και τέλος ο απολαυστικά σατιρικός Σπύρος Γραμμένος [28/5]. Το κάθε live θα ξεκινάει στις 20.00 και θα τελειώνει στις 00.00 το βράδυ.

Διαβάστε τα πάντα για το Thessaloniki Street Food Festival εδώ!

Έξοδος στην Αθήνα: Φεστιβάλ

Athens Street Food Festival 2023

26-28/5

έξοδος στην Αθήνα

Επιτέλους έφτασε ξανά η ώρα του Athens Street Food Festival! Την Παρασκευή 5 Μαΐου το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας θα ανοίξει ξανά τις πόρτες και τους φούρνους του, γεμάτο γευστικές εκπλήξεις από κάθε γωνιά του γευστικού γαλαξία!

Είναι πια μια Αθηναϊκή παράδοση: κάθε Μάϊος είναι μήνας Athens Street Food Festival! Αυτό σημαίνει ότι και τα τέσσερα τριήμερα του Μαΐου (5-6-7, 12-13-14, 19-20-21 και 26-27-28 Μαΐουτο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι θα γεμισει με χιλιάδες foodies που θέλουν να γευθούν τις αμέτρητες, πρωτότυπες και ξεχωριστές γευστικές προτάσεις που μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικά σε αυτό το φεστιβάλ!

Δείτε εδώ περισσότερα!

Σymposio Festival

28/5

Το πιο viral event της Αθήνας, το απόλυτο talk of the town, το φεστιβάλ που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε μήνα, επανέρχεται στη Βαρβάκειο την Κυριακή 28 Μαΐου.

Το Σymposio Festival μας κλείνει ραντεβού για 7η φορά στην ιστορική Κεντρική Αγορά της Αθήνας για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

Σε αυτό το ραντεβού, που έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, η δράση ξεκινά νωρίς, μιας και μεταξύ 12-3 η διοργάνωση έχει προγραμματίσει ένα πολύ δυνατό μουσικό happening, αλλά και διάφορες ενδιαφέρουσες δράσεις για οικογένειες!

Δείτε εδώ περισσότερα!

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ

26-28/5

έξοδος στην Αθήνα

Με αφορμή τα 400 χρόνια από τη γέννηση του Μολιέρου, το ΔΘΠ, υποδέχεται ένα από τα εμβληματικότερα έργα του σπουδαίου Γάλλου θεατρικού συγγραφέα και μια από τις σημαντικότερες κωμωδίες ηθών των τελευταίων αιώνων.

Περίπου 360 χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα, το έργο του Μολιέρου παραμένει επίκαιρο. Ακόμη και σήμερα, ο μισάνθρωπος Αλσέστ -απόλυτα δικαιολογημένα- θα επέκρινε ανελέητα την ανειλικρίνεια, την υποκρισία και την εξαπάτηση του ίδιου μας του εαυτού ή των άλλων.

Θα ήταν, μάλιστα, διατεθειμένος να υποστεί οποιεσδήποτε συνέπειες θα επέφερε αυτή του η συμπεριφορά.

Ο Μισάνθρωπος σε σκηνοθεσία Πέτερ Στάιν ανέβηκε στο Παρίσι το 2018 και έκανε δεκάδες παραστάσεις σε ολόκληρη τη Γαλλία, σημειώνοντας τεράστια καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία.

Δείτε εδώ περισσότερα για την παράσταση που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Η ΑΙΜΟΛΗΠΤΡΙΑ

27-28/5

Σε ένα δυστοπικό, αλλά επικίνδυνα αναγνωρίσιμο μέλλον, οι άνθρωποι χαρακτηρίζονται και καθορίζονται από έναν αριθμό. Είναι ο γενετικός αριθμοδείκτης τους, η βαθμολογία δηλαδή του DNA τους και του γενετικού τους προφίλ, από την οποία εξαρτώνται η εκπαίδευση, η υγεία, ο πλούτος και τελικά η ευτυχία τους. Καθώς η σημασία και αξιοποίηση των αριθμοδεικτών γιγαντώνεται, εξαπλώνεται ένα νέο είδος ρατσισμού, που καταλήγει σε αντιδράσεις από τους γενετικά κατώτερους, κοινωνικές αναταραχές, δολοφονικές επιθέσεις κατά των γενετικά ανώτερων και παράνομο εμπόριο αίματος για την απόκτηση καλύτερου αριθμοδείκτη.

Σε αυτό το όλο και πιο σκοτεινό περιβάλλον, η Μπέα, που δουλεύει ως αιμολήπτρια σε τμήμα πιστοποίησης αριθμοδεικτών, γνωρίζει τον γενετικά ανώτερο Ααρών. Η ιστορία τους εξελίσσεται σταδιακά σε ένα θρίλερ με διαρκείς και απρόσμενες ανατροπές, ενώ ταυτόχρονα κρατάει την επαφή με την πραγματικότητα, δημιουργώντας μας την ανησυχητική σκέψη πως πράγματι όλα αυτά θα μπορούσαν να συμβούν ακόμη και στο άμεσο μέλλον.

Δείτε εδώ περισσότερα!

Έξοδος στην Αθήνα: Μουσική

The 22nd Athens Jazz

26-28/5

έξοδος στην Αθήνα

Κάθε χρόνο από το 2001, το Athens Jazz μας δίνει ραντεβού στο τέλος της άνοιξης σημαίνοντας την επίσημη έναρξη του συναυλιακού καλοκαιριού για την Αθήνα. Ο μακροβιότερος μουσικός θεσμός της πόλης με ελεύθερη είσοδο φιλοξενεί ποικίλες τάσεις της jazz, μπάντες και σχήματα με διεθνή καριέρα και αναγνώριση από κάθε γωνιά του πλανήτη, προσελκύοντας περισσότερους από 6.000 επισκέπτες τη μέρα.

Για 7 συνεχόμενες ημέρες, η Τεχνόπολη αποτελεί το επίκεντρο της καθιερωμένης πλέον ετήσιας συνάντησης για τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης, μιας συναρπαστικής γιορτής, στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται η jazz μουσική. Ανοίγει τις πόρτες της, από το πρωί μέχρι το βράδυ, και υποδέχεται ανθρώπους κάθε ηλικίας που απολαμβάνουν ένα πλούσιο – διεθνών προδιαγραφών – μουσικό πρόγραμμα με live shows και παράλληλες δράσεις στο Γκάζι και σε ολόκληρη την πόλη.

Μέχρι σήμερα, στο Athens Jazz έχουν συμμετάσχει περισσότερα από 250 διεθνή και εγχώρια σχήματα και 2.850 μουσικοί από 28 χώρες.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες!

Όμως αυτή την εβδομάδα έχουμε και party!

Street Outdoors στο Λυκαβηττό

28/5

Το Athens City Festival σε συνεργασία με το Street Outdoors διοργανώνουν για πρώτη και μοναδική φορά το απόλυτο street party στο ανοιχτό parking του θεάτρου του Λυκαβηττού! Μουσική, χορός και good vibes στο πιο uber μπαλκόνι με θέα την Αθήνα. Ένα party που δύσκολα θα ξεχάσουμε!

Δείτε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

 The EPIC Beach Party | Fri. 26 May | Bolivar

26/5

έξοδος στην Αθήνα

The EPIC Beach Party – Friday 26 May – Bolivar Beach Bar

♬ ● 100% HITS ● PARTY ANTHEMS ● GUILTY PLEASURE BANGERS ● 90S RNB & Y2K VIBES ● CHEESY POP HITS ●
80s / 90s / 00s / 10s / POP / DISCO / RNB / TRASH ● ♬

Δες εδώ περισσότερα για το event!

Tα καλύτερα events του καλοκαιριού, όλα εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
'
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;