Σασμός: Backstage από τον γάμο του Αντώνη και της Μαρίνας
Σασμός: Η κάμερα του «Happy Day» βρέθηκε στα γυρίσματα της σκηνής του γάμου της Μαρίνας και του Αντώνη που έμεινε στη μέση.

Στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς «Σασμός» βρέθηκε η κάμερα του «Happy Day» και μας χάρισε μοναδικές backstage σκηνές. Η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη συνομίλησε με τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στις σκηνές του γάμου ανάμεσα στον Αντώνη (Δημήτρης Ήμελλος) και τη Μαρίνα (Μαρία Πρωτόπαππα), ο οποίος είχε μείνει στη μέση.

Ο Δημήτρης Ήμελλος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, άφησε να εννοηθεί πως η τηλεοπτική του σχέση με τη Μαρίνα θα περάσει ακόμη από αρκετές δυσκολίες. Ο γνωστός ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής:

«Η ημέρα είναι αφιερωμένη στον Αντώνη, στην επιστροφή του και σε ένα χρωστούμενο που έμεινε, γιατί ο γάμος έγινε μεν αλλά δεν έγινε η γιορτή του»

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησαν, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής και μουσικός, Βασίλης Σκουλάς, καθώς και οι ηθοποιοί Θάνος Μπίρκος, Μιχάλης Αεράκης, Βέρα Μακρομαρίδου, Ευγενία Σαμαρά, Γιώργος Γεροντιδάκης και Δημήτρης Μαμιός.

Από την πλευρά της, η Όλγα Δαμάνη δήλωσε για τα γυρίσματα της σκηνής της σειράς «Σασμός»:

«Είναι μία πολύ χαρούμενη ημέρα η σημερινή, γιατί μετά το τραγικό που του συνέβη στον γάμο του, η Μαρίνα του κάνει μία έκπληξη να στήσει ένα γλέντι με την Κατερίνα, για να γιορτάσουν το γεγονός. Υπάρχει και κάτι ακόμη, μία ευχάριστη έκπληξη, που θα την κρατήσω κρυφή»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1