Αλέξανδρος Πιεχόβιακ: Όσα αποκάλυψε για τη συνέχεια του «Κάνε ότι Κοιμάσαι»
Ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ μίλησε για το μέλλον της επιτυχημένης σειράς «Κάνε ότι Κοιμάσαι» - Τι αποκάλυψε;

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/5), ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ. Ο νεαρός ηθοποιός φέτος ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στη σειρά «Κάνε ότι Κοιμάσαι» της ΕΡΤ, η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό και αναμένεται να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για το μέλλον τις σειράς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εμπειρία του από τις εκλογές. Αρχικά, ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ μίλησε για τον πατέρα του και το πώς ήρθε στην Ελλάδα. Ο ίδιος διηγήθηκε:

«Ο μπαμπάς είναι Πολωνός, η μητέρα μου είναι μισή-μισή. Ο παππούς μου πήγε πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία, εκεί γνώρισε τη γιαγιά μου. Οι γονείς μου γνωρίστηκαν εκεί, στο ίδιο σχολείο. Ήταν καρμικό»

Στη συνέχεια, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία και μίλησε για την εμπειρία τους στις εκλογές 2023. Όπως είπε:

«Ήμουν πάρα πολύ ήσυχος ως παιδί, πολύ ήρεμος και διαβαστερός. Είχα πάντα την ανάγκη να φύγω από τη Λάρισα, ήθελα κάτι άλλο, οπότε ήξερα ότι πρέπει να διαβάσω.

Φέτος ανέβηκα στη Λάρισα για να ψηφίσω, πετάχτηκα και γύρισα. Είχα να δω πολύ καιρό τους δικούς μου, ειδικά με το δικό μας επάγγελμα. Ψήφισα και μετά είχε το καθιερωμένο μετεκλογικό τραπέζι, ευτυχώς δεν φαγωθήκαμε. Πάνω-κάτω είχαμε ψηφίσει τα ίδια»

Ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι Κοιμάσαι». Με αφορμή το τελευταίο διπλό επεισόδιο που έρχεται την επόμενη εβδομάδα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η σειρά αναμένεται να συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με άλλους πρωταγωνιστές και ανανεωμένο σενάριο.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;