Εκλογές 2023: Έφτασε στην Αθήνα ο Νίκος Ανδρουλάκης
Θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με στελέχη του κόμματος στα κεντρικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Προσγειώθηκε στην Αθήνα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος είχε μεταβεί στην Κρήτη για να ψηφίσει στις εκλογές 2023.

 

 

 

 

 

 

Ο Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος ψήφισε στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα για τις εκλογές 2023 μαζί με τα στελέχη του κόμματος στα κεντρικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο κ. Ανδρουλάκης ψήφισε στο 431ο εκλογικό τμήμα του σεισμόπληκτου Αρκαλοχωρίου, σε κοντέινερ, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής. Στη συνέχεια, παραχώρησε μία σύντομη δήλωση στους δημοσιογράφους και υποστήριξε πως:

«Τώρα ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που θα μειώσει τις ανισότητες. Με δημόσια παιδεία και υγεία με ίσες ευκαιρίες για όλους και βέβαια μια βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον. Καλώ τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα, να γυρίσουν την πλάτη στην διχόνοια, σε όσους περιφρονούν τα πραγματικά τους προβλήματα. Σε όσους τα κάνουν όλα μόνο για την εξουσία, είναι ικανοί να γίνουν ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής και από την άλλη να στήσουν ένα παρακράτος εις βάρος της δημοκρατίας. Ήρθα να ψήφίσω στο Αρκαλοχώρι για να δείξω την αποτυχία του επιτελικού κράτους δυο χρόνια μετά τον σεισμό».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;