Ολυμπιακός Euroleague: Απόψε γράφει ιστορία - Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του ημιτελικού με τη Μονακό
Ολυμπιακός Euroleague: Αλλαγή διαιτητή τελευταία στιγμή για το ματς με τη Μονακό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (19/5) τη Μονακό για τον ημιτελικό του final four στο Κάουνας και είναι αποφασισμένος να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό της Euroleague.

Με τη συμπαράσταση των οπαδών του που δεν τον αφήνουν μόνο ποτέ θέλει να κάμψει την αντίσταση των Μονεγάσκων. Το τζάμπολ έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 (ώρα Ελλάδος) και ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Novasports Prime.

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν χθες στη «Zalgirio Arena» και είναι πανέτοιμοι για τη  μεγάλη πρόκληση που τους περιμένει κόντρα στο σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς που βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τη φετινή σεζόν η Μονακό νίκησε και τις δύο φορές τους Πειραιώτες, ενώ σε 9 αναμετρήσεις οι νταμπλούχοι Ελλάδος μετρούν 4 νίκες και 5 ήττες.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Οι Πειραιώτες θέλουν να συνοδέψουν τη 12η συνολικά και 2η συνεχόμενη συμμετοχή τους στο final four με την κατάκτηση του 4ου Ευρωπαϊκού τους τίτλου.

Ο Ολυμπιακός έχει τον καλύτερο προπονητή της Euroleague και τον MVP της διοργάνωσης, Σάσα Βενζέκοφ σύμφωνα με την ψηφοφορία. Φέτος ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στη regular season και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που το καταφέρνει αυτό.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Αν υπάρχει ένα στοιχείο του Ολυμπιακού που κάνει τους φιλάθλους του να πιστεύουν στην πρόκριση της ομάδας τους είναι τα αντανακλαστικά που έδειξε καθ’ όλη τη σεζόν, όταν η αντίπαλη ομάδα πήρε προβάδισμα και την απείλησε… με ήττα. Μπαρτζώκας και παίκτες, ακόμη κι αν προσωρινά χαθεί η επαφή με το σκορ, με προσαρμογή χαμαιλέοντα έβρισκαν τις απαντήσεις στα τρικ του αντίπαλου προπονητή. Βέβαια, σε έναν αγώνα δίχως αύριο, όπως ο ημιτελικός ενός φάιναλ φορ, η ψυχολογία διαφέρει και η ομάδα που θα επιβάλλει πρώτη τον ρυθμό της και οικοδομήσει διαφορά, αποκτά πλεονέκτημα και προβάδισμα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τη μεγάλη μάχη απέναντι στους Μονεγάσκους που κατεβαίνουν επίσης δίχως να έχουν κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

Και έτσι θα μπει στο παρκέ της Zalgirio Arena ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μονακό στις 18:00, καλά διαβασμένος και προετοιμασμένος από τον μόνο προπονητή με τρόπαιο Euroleague ανάμεσα στους τέσσερις τεχνικούς των ισάριθμων ομάδων σε αυτό το φάιναλ φορ!

Η διαιτητική τριάδα του ημιτελικού του Ολυμπιακού με την Μονακό άλλαξε. Βασικά… επανήλθε η αρχική τριάδα που είχε οριστεί από την EuroLeague, η οποία είχε μπερδέψει τα ονόματα στην αρχική ανακοίνωσή της.

Όπως λοιπόν διαπιστώνει κάποιος αν μπει στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, η Αν Πάντερ (Γερμανία) έχει αντικατασταθεί από τον Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία), με την Γερμανίδα ρέφερι να έχει τον ρόλο του διαιτητή ετοιμότητας, δηλαδή θα συμμετάσχει στο παιχνίδι αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με έναν εκ των τριών διαιτητών.

Υπενθυμίζεται ότι τα άλλα μέλη της διαιτητικής τριάδας είναι ο Μπόρις Ρίτζικ (Ουκρανία) και ο Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, στις 21:00, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο δεύτερο σερί «clasico» σε Final Four, αφού το ίδιο είχε συμβεί και την περσινή σεζόν, με τους «μερένχες» τότε να φεύγουν νικητές.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;