Ηράκλειο: Κλειστά τα σχολεία του δήμου Φαιστού μετά τον σεισμό 5,1 βαθμών
Στην περιοχή επικρατεί ανησυχία, εξαιτίας της συνεχούς σεισμικής δραστηριότητας

Συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι σεισμικές δονήσεις στο Ηράκλειο στην Κρήτη, με επίκεντρο τη Μεσαρά όπου, το βράδυ της Πέμπτης (18/5), καταγράφηκε σεισμός 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ .

Στην περιοχή επικρατεί ανησυχία, εξαιτίας της συνεχούς σεισμικής δραστηριότητας. Για προληπτικούς λόγους, ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, ανακοίνωσε πως θα παραμείνουν σήμερα κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για λόγους ασφαλείας και προκειμένου να ελεγχθούν για τυχόν ζημιές.

Ηράκλειο: Η ανακοίνωση:

«Λόγω της συνεχούς σεισμικής δόνησης που σημειώνεται τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Μεσσαράς, αλλά και για προληπτικούς λόγους, ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, ανακοίνωσε πως θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σήμερα Παρασκευή 19 Μαΐου και μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης.

Ειδικότερα, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια σε όλες τις κοινότητες και δημοτικές ενότητες του Δήμου Φαιστού θα παραμείνουν κλειστά για λόγους ασφαλείας αλλά και για να ελεγχθούν για τυχόν ζημιές από τη σεισμική διεργασία».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;