Κώστας Μαρτάκης: «Θα μπορούσα να είμαι δίδυμο στην τηλεόραση με τον Γιώργο Καρτελιά»
«Δεν θέλω απλά να υπάρχω στην τηλεόραση, δεν έχω αυτόν τον καημό»

Το μεσημέρι της Τετάρτης (17/5) ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μιλώντας για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Βρε Χαζό» σε στίχους και μουσική του Λευτέρη Κιντάτου.

Αρχικά, ο τραγουδιστής περιέγραψε στο «Πάμε Δανάη!» ένα ευτράπελο από τα γυρίσματα βίντεο κλιπ που του έχει χαραχτεί στη μνήμη.

«Στο “Ναι” συνεργαζόμουν με τον Ηλία Ψινάκη και είχε δώσει αυστηρή οδηγία στον Καπετανίδη να μην φορέσω γυαλιά στο κλιπ. Όταν ο Ηλίας Ψινάκης είδε πως φοράω γυαλιά σταμάτησε το γύρισμα και όρμηξε στον Καπετανίδη και του είπε “απαγορεύεται ο καλλιτέχνης μου να φοράει γυαλιά όταν έχει τέτοια μάτια”» είπε ο Κώστας Μαρτάκης και στη συνέχεια μοιράστηκε και ένα ευτράπελο από τις νυχτερινές πίστες λέγοντας:

«Τραγουδούσα σε λαϊκό πρόγραμμα και ένιωθα να με πιάνουν διάφορα χέρια, χουφτωματάκια…».

Ακόμη, ο Κώστας Μαρτάκης δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνει ξανά τηλεόραση.

«Δεν θέλω απλά να υπάρχω στην τηλεόραση, δεν έχω αυτόν τον καημό. Έχω ετοιμάσει πρόταση με late night για την τηλεόραση. Έλεγα δεν θα ξανακάνω πρωινό, αλλά… θα ξαναέκανα. Γιατί όχι; Θα μπορούσα να είμαι δίδυμο στην τηλεόραση με τον Γιώργο Καρτελιά».

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως έχουν κάνει το πρόσωπό του τατουάζ, ενώ επαγγελματικά θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Θεοφάνους και την Πίτσα Παπαδοπούλου

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;