Βικτώρια Χαλκίτη για Eurovision 2023: «Το 4άρι για το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν εντελώς λάθος»
«Μέχρι να φτάσεις στην αίθουσα, δε γνωρίζεις ποια είναι τα υπόλοιπα μέλη. Το Δελτίο Τύπου βγαίνει μετά το τέλος της διαδικασίας»

Τα αποτελέσματα της Eurovision 2023 και το “4” στην κυπριακή συμμετοχή από την ελληνική επιτροπή, συζητήθηκαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Καλεσμένη ήταν η τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής, Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία έχει στο ενεργητικό της πολλές εμφανίσεις στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό. Η ίδια μάλιστα ήταν πέρυσι πρόεδρος της ελληνικής κριτικής επιτροπής.

«Όταν διαγωνίζεται η Κύπρος, δε μπορούμε να είμαστε εντελώς αντικειμενικοί. Επηρεαζόμαστε ούτως ή άλλως συναισθηματικά. Το 4άρι για το συγκεκριμένο τραγούδι θεωρώ ότι ήταν εντελώς λάθος. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση», είπε αρχικά η Βικτώρια Χαλκίτη.

«Μέχρι να φτάσεις στην αίθουσα, δε γνωρίζεις ποια είναι τα υπόλοιπα μέλη. Το Δελτίο Τύπου βγαίνει μετά το τέλος της διαδικασίας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Κανείς δεν είπε ότι η βαθμολογία της επιτροπής ήταν μιλημένη. Το θέμα είναι εάν η συγκεκριμένη επιτροπή είναι αρμόδια για να κρίνει τραγούδια που συμμετέχουν στη Eurovision. Γιατί να γίνει αυτή η επιλογή;», είπε από τη μεριά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν υπήρχε σκηνοθέτης, συνθέτης, στιχουργός και μια σειρά άλλα πράγματα. Όλο το πράγμα βρωμάει από την ΕΡΤ, όχι από την επιτροπή της Eurovision», καταλήγει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;