Jamie Foxx: «Είναι σε κέντρο αποκατάστασης στο Σικάγο»
Όλα τα νεότερα για την υγεία του Jamie Foxx.

Στο νοσοκομείο παραμένει ο ηθοποιός Jamie Foxx μετά το «έκτακτο περιστατικό υγείας» που αντιμετώπισε. Η οικογένειά του δεν έχει γνωστοποιήσει περί τίνος πρόκειται, αλλά φαίνεται ότι κάνει φυσικοθεραπείες.

Εδώ και έναν μήνα, που παραμένει στο νοσοκομείο, είναι ελάχιστα τα όσα έχουν γνωστοποιηθεί για το πρόβλημα υγείας του, με την οικογένειά του να ζητά τις προσευχές των καλοθελητών, αλλά να διατηρεί τη σιγή της.

Πιστεύεται ότι είναι σε κέντρο αποκατάστασης στο Σικάγο και κάνει ειδική θεραπεία από κορυφαίους φυσικοθεραπευτές, με την οικογένειά του στο πλευρό του.

Οι κόρες τους, Κορίν και Ανελίς, εθεάθησαν στην πόλη το περασμένο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Το συγκεκριμένο κέντρο φαίνεται πως ειδικεύεται στην αποκατάσταση μετά από εγκεφαλικά, κακώσεις του εγκεφάλου, καρκίνο ή κακώσεις του νωτιαίου μυελού.

Πηγή ανέφερε πως εισήχθη στα τέλη του Απρίλη και η ανάρρωσή του «βαίνει καλώς».

Πριν από λίγο καιρό, η Κορίν Φοξ είχε διαψεύσει τις πληροφορίες πως «η οικογένεια ετοιμάζεται για το χειρότερο σενάριο» και γνωστοποίησε πως έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και είναι καλύτερα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Jamie Foxx βρισκόταν σε γυρίσματα ταινίας του Netflix, όταν και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Λίγο καιρό μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, είχε ευχαριστεί ο ίδιος μέσω social media τους φαν του για όλη την υποστήριξη. «Εκτιμώ την αγάπη σας. Νιώθω ευλογημένος».

 

Mε πληροφορίες από Mirror

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
76'
0 - 1
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;