Survivor All Star: Ο νικητής του πρώτου ατομικού αγωνίσματος
Ποιος παίκτης του Survivor All Star κέρδισε το δικό του SUV και την ευκαιρία να επισκεφθεί με ακόμα 4 παίκτες το διάσημο club Coco Bongo της Punta Cana;

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής (14/5) είδαμε και το πρώτο ατομικό αγώνισμα και αρκετές εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.

Το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ξεκίνησε με τη Στέλλα Ανδρεάδου να μην μπορεί να διαχειριστεί την αποχώρηση της φίλης της Ρίας Κολοβού. Σε αντίθεση με τη Στέλλα, ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν χαρούμενος που παρέμεινε για 11η φορά φέτος στο ριάλιτι και 23η συνολικά, με συμπαίκτες και αντιπάλους να σχολιάζουν το αήττητο σερί του και να τον ονομάζουν ως τον… εξολοθρευτή του Άγιου Δομίνικου.

 

Πριν οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor All Star ριχτούν στον στίβο μάχης για το μεγάλο έπαθλο, είχαν φροντίσει να πάρουν αποστάσεις στην κοινή παραλία τους. Μάλιστα, οι Κόκκινοι αποφάσισαν να τοποθετήσουν ένα διαχωριστικό παραβάν στην καλύβα, με τους Μπλε να δείχνουν ενοχλημένοι χαρακτηρίζοντας το περιστατικό ως απαράδεκτο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξήγησε ότι δεν έχει γίνει κάτι σοβαρό. Απλά, οι Κόκκινοι επιθυμούν να έχουν έναν πιο ιδιωτικό χώρο και να μπορούν να μιλάνε και να είναι πιο άνετοι.

 

Οι παίκτες των δύο ομάδων δε θα έπαιζαν ομαδικά για το έπαθλο του αγωνίσματος αυτού στο Survivor All Star. Ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ο αγώνας για το έπαθλο θα ήταν ατομικός, με τον νικητή να έκανε δικό του ένα SUV αυτοκίνητο. Μάλιστα, ο νικητής θα επέλεγε την παρέα με την οποία θα ήθελε να επισκεφθεί το διάσημο club Coco Bongo της Punta Cana.

 

Στο πρώτο ατομικό αγώνισμα οι παίκτες είχαν από τρεις «ζωές» μέχρι την τελική αναμέτρηση. Οι αναμετρήσεις στο πρώτο ατομικό αγώνισμα για το Survivor All Star έγιναν μέχρι να εξαντληθούν αυτά τα περιθώρια και να μείνει μόνο ένας παίκτης.

Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Στέλλα Ανδρεάδου. Ο δεύτερος παίκτης που έκατσε στον πάγκο ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος φρόντισε για ακόμα μια φορά να ανεβάσει την ένταση στα ύψη. Ο ίδιος όταν έχασε από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και οι Μαχητές επικρότησαν τη νίκη του δεύτερου, φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα. Στη συνέχεια εκτός βγήκαν η Μελίνα, ο Μαρτίκας, ο Βασάλος , ο Ασημακόπουλος, η Μαριαλένα και ο Μπάρτζη. Η Σταυρούλα και ο Κατσούλης φάνηκε να αντέχουν μέχρι το τέλος του αγωνίσματος.

Ωστόσο, η άρνηση του Νίκου Μπάρτζη να παίξει σε μία συγκεκριμένη πλευρά του στίβου μάχης στάθηκε αρκετή για να ξεσπάσει ένας νέος πρωτοφανής και αδιανόητος καβγάς ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Τα πνεύματα έμειναν τεταμένα για αρκετή ώρα. Τελικά, οι τόνοι έπεσαν και το αγώνισμα ολοκληρώθηκε.

Νικητής του πρώτου ατομικού αγωνίσματος στο Survivor All Star ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος πήρε τα κλειδιά του SUV.

 

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας φάνηκε να δυσκολεύει να επιλέξει τους 4 παίκτες που θα έπαιρνε μαζί του. Τελικά, η απόφαση πάρθηκε μετά από αριθμάκια με τον Βασάλο να μένει εκτός.

Στο Punta Cana, ο Σάκης πήρε μαζί του τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Γιώργο Κόρομι, τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μελίνα Μεταξά.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;