Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε μία ανατρεπτική συνέντευξη με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο
Ο γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κάθισε στην «ηλεκτρική καρέκλα» του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Στις 29 Νοεμβρίου του 2022, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος απηύθυνε πρόσκληση στους πολιτικούς αρχηγούς των ελληνικών κομμάτων για να κάνουν συνέντευξη μαζί του σε θέατρο μπροστά σε κόσμο ενόψει των εκλογών 2023. Μετά τη συνέντευξη με τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, σειρά είχε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτης Κουτσούμπας.

Στην πρόσκλησή του, ο γνωστός κωμικός έλεγε:

« Ανοιχτή πρόσκληση λοιπόν από το zaraleaks tv, σε όλους τους υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων, σε θέατρο, με δικό σας κοινό. Εμείς θα βάλουμε μόνο δύο προυποθέσεις: ή δεν θα ξέρετε από πριν τις ερωτήσεις καθόλου, ή αν τις ξέρετε από πριν, δεν θα έχετε δικαίωμα να αρνηθείτε καμμία ερώτηση. Δικό σας κοινό, δικό μας γήπεδο. Ελάτε για συνέντευξη! Εδώ δεν έχουμε δημοσιογράφους-θα κάνουμε συνέντευξη, όχι μπουγαδίτσα» 

O Γιάνης Βαρουφάκης ήταν ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που αποδέχτηκε την πρόκληση. Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 είχε κάνει αποδεχτή την πρόταση μέσα από ένα tweet στο οποίο έγραφε:

«Αγαπητέ Ζαραλίκο, δέχομαι με χαρά την πρό(σ)κλησή σου. Και δεν θέλω να ξέρω καμία ερώτηση προκαταβολικά. Ρωτάς κατά βούληση…» 

Μετά τον Γιάνη Βαρουφάκη, σειρά πήρε ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος είχε αναφέρει, μέσα από tweet του, πως περιμένει απάντηση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη. Ο γνωστός κωμικός είχε γράψει:

«Μετά τον Γ. Βαρουφάκη και ο Δ. Κουτσούμπας θα έρθει για συνέντευξη με κόσμο στο θέατρο Καρέζη. Περιμένουμε την απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη και του Αλέξη Τσίπρα. Τελευταίος και τυχερός που θα καλέσουμε θα είναι ο πρωθυπουργός. Όλες οι συνεντεύξεις θα ανέβουν στο zaraleakstv»

Έτσι, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας κάθισε στην «ηλεκτρική καρέκλα» και παραχώρησε μία ανατρεπτική συνέντευξη στον Χριστόφορο Ζαραλίκο.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1