Ανδρομάχη για Eurovision: «Δεν με στενοχώρησε το αποτέλεσμα»
Ανδρομάχη: «Αυτό που έγινε ήταν πολύ καλό γιατί με ξεκλείδωσε και σε άλλους τομείς στην ψυχοθεραπεία μου»

Σήμερα Πέμπτη (11/5) η Ανδρομάχη βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και με αφορμή τον Β’ ημιτελικό της Eurovision 2023μίλησε για τη δική της εμπειρία στην περσινή Eurovision και τον περσινό της αποκλεισμό, καθώς εκπροσώπησε την Κύπρο.

«Αυτό που έζησα ήταν μοναδικό κι είχε τα πάντα από συναισθήματα. Ήμασταν πολύ ωραία ομάδα, το ζήσαμε πολύ ρομαντικά και περάσαμε πολύ ωραία. Δεν με στενοχώρησε το αποτέλεσμα. Ήταν η πίεση που σου βγαίνει μετά από τόσο καιρό που ετοιμάζεσαι. Είναι ξεσπάσματα και θέλεις να ηρεμήσεις, να αποφορτιστείς όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα. Ό,τι και να γινόταν θα έκλαιγα για να μου φύγει. Όταν έχω νεύρα, κλαίω για να φύγει. Δεν ξεσπώ αλλιώς και θα κλάψω μόνη μου στην ησυχία μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ανδρομάχη.

«Μετά τον ημιτελικό είχα στενοχωρηθεί και με πείραξε που δεν απέδωσα όπως θα ήθελα. Δεν με πείραξε που δεν πέρασα. Δεν θα με πείραζε να μην περάσω, αλλά να έχω αποδώσει όπως θα ήθελα να είμαι. Αυτό που έγινε ήταν πολύ καλό γιατί με ξεκλείδωσε και σε άλλους τομείς στην ψυχοθεραπεία μου. Η αϋπνία μπορεί να σε κάνει να μην αποδώσεις» πρόσθεσε η Ανδρομάχη.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;